Eufònic tanca la seva vuitena edició amb més de 4.000 espectadors

Una festa al Xiringuito de la platja del Suís va posar punt i final al festival, que manté obertes dues instal·lacions una setmana més
L'espectacle inaugural d'Eufònic, 'A vore', a la plaça del Cóc de Sant Carles de la Ràpita | ACN

 

Eufònic, el festival d'arts sonores i visuals de les Terres de l'Ebre ha tancat la seva vuitena edició amb més de 4.000 espectadors i un balanç positiu per part dels organitzadors. En l'edició d'aquest 2019, una trentena d'actuacions i uns 50 artistes han passat pels diversos escenaris i espais del festival. Sam Aaron, el Petit de Cal Eril, l'Estrella de David, William Basinski, Lady Kilez, Yamila, Nil Ciuró, Aalbers, Gambardella o Sónia Gómez i Astrio han estat alguns dels concerts destacats. L'organització, però, tdestaca també l'èxit de les agosarades propostes audiovisuals tridimensionals de Push 1 Stop & Wiklow i Alex Augier al nou espai de l'auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià.

Tot i que el certamen es va tancar aquest diumenge al migdia amb una festa al concert al Xiringuito del Suís amb Sonido Tupinamba i Confeti del Odio, dues de les instal·lacions presentades seguiran obertes una setmana més. Es tracta de les obres 'Phase Transition', de l'escocesa Kathy Hinde, i de 'Piedras del Camino, d'Òscar de la Fuente, que es poden veure fins el 15 de setembre al Centre d'Art lo Pati, a Amposta.

"🕹 AGENDA: El gran esdeveniment sobre videojocs que arriba a les Terres de l'Ebre" "👮 ATENCIÓ: Els Mossos comissen milers de plantes de marihuana a l'Ebre"