Una fuita de gas provoca que es tallin dos carrers a Tortosa

L'incident ha estat provocat per una mala combustió d'un aparell d'aire condicionat del mercat
Una fuita de gas al mercat de Tortosa ha provocat que es tallessin dos carrers de la ciutat | Google Maps

 

Durant aquest matí de dissabte, 11 d'agost, una fuita de gas en un aparell d'aire condicionat del mercat de Tortosa, ha provocat que es talles la circulació a l'avinguda de la Generalitat, segons ha pogut saber TarragonaDigital. Així doncs, la Policia Local, en detectar la fuga, ha donat l'avís als Bombers, els quals han establert un perímetre de seguretat i fins que no s'han detectat paràmetres negatius del gas, no s'ha restablert el trànsit, tant a vianants com a vehicles.

Localitzen una fuita de gas en un aire condicionat del mercat

Als voltants de les deu del matí, és quan s'ha donat l'avís de la fuita de gas en el mercat de Tortosa, situat a l'avinguda de la Generalitat. En conseqüència d'aquest fet, els Bombers han establert un perímetre de seguretat, per una possible explosió, ja que la fuita donava al carrer. Fins al lloc de l'accident, s'hi han traslladat tres dotacions dels bombers, a més dels agents de la Policia Local de Tortosa.

Així doncs, els Bombers, quan han trobat el punt de la fuita, han pres les mesures amb l'explosímetre, el qual ha donat positiu en monòxid de carboni. Per aquest motiu, s'ha tallat al trànsit i als vianants dos carrers. En aquest sentit, el problema venia donat per una mala combustió del cremador de gas de l'aire condicionat del mercat tortosí. Per evitar mals majors, s'ha parat el funcionament del cremador de l'aparell i, fins que no s'arreglés, no es podia tornar a activar.

A les onze del matí, quan ja ha donat l'explosímetre xifres negatives en monòxid i la ciutadania ja estava segura, s'ha restablert la normalitat a la zona i s'han obert els carrers tallats a Tortosa, tant als vehicles com als vianants.

"ATENCIÓ: Cinc ferits en un accident a l'AP-7, a l'Aldea" "ATENCIÓ: La calor mata 500 tones de musclo al Delta de l'Ebre"