Crema un canyar a Sant Jaume d'Enveja

S'han calcinat 250 metres quadrats en total
Una imatge de part del canyar que ha cremat aquest dissabte a la tarda a Sant Jaume d'Enveja. | Cedida Bombers.

 

Ensurt, aquest dissabte, 9 de març, a la tarda, per un incendi que s'ha produït a la vora del riu Ebre i, més concretament, al terme municipal de Sant Jaume d'Enveja, a la comarca del Montsià. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat durant unes hores a causa de l'incendi d'un canyar situat molt a la vora del riu, i molt a prop de l'illa de Gràcia d'aquesta localitat. Així n'ha informat el cos mitjançant una piulada a les xarxes socials a mitja tarda d'aquest dissabte:

 

 

Dues hores de feina per extingir l'incendi d'un canyar

Ha estat cap a tres quarts de quatre de la tarda quan els Bombers han rebut l'avís que una plantació de canyes es trobava cremant en aquest punt del terme municipal de Sant Jaume d'Enveja. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una unitat de Bombers, que ha treballat durant gairebé dues hores per tal d'apaivagar les flames i de remullar l'entorn vegetal d'aquest espai, molt proper, tal com hem dit, al pas del riu Ebre.

 

 

Cap a tres quarts de sis de la tarda, els Bombers han controlat el foc, que ha quedat totalment extingit pels volts de dos quarts de set. El mateix dos ha informat sobre la seva actuació a les xarxes socials i ha confirmat que l'extensió del canyar afectat ha estat d'uns 250 metres quadrats, aproximadament.

 

També et pot interessar