Incendi en una antiga fusteria de Tortosa

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 12.12 hores | Els Bombers de la Generalitat hi han enviat set dotacions
Imatge de l'incendi, al carrer Bonaire Rasquera de Tortosa | Cedida

 

 

Al voltant de les dotze del migdia d’avui diumenge, 31 de març, un incendi s’ha desencadenat en una antiga fusteria de la ciutat de Tortosa, al Baix Ebre. L’establiment, una planta baixa ara reconvertida en magatzem, està situat al número 28 del carrer de Bonaire Rasquera.

 

Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 12.12 hores i els Bombers de la Generalitat hi ha enviat fins a set unitats terrestres. A les 12.34 hores el foc estava estabilitzat i, finalment, els bombers han pogut apagar l'incendi.

 

 

 

A la Ràpita, els Bombers van evacuar setze persones | Twitter / @bomberscat

 

Incendi a Sant Carles de la Ràpita

Durant la matinada d'ahir dissabte, 30 de març, un incendi va cremar l'envà pluvial i la vegetació de la part del darrere d'un edifici de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. Els serveis d'emergència van rebre l'avís al voltant de dos quarts de de dues de la matinada.

 

A l'immoble, situat al número 50 del carrer de Sant Josep, hi van acudir fins a vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

 

Un rescat i setze persones evacuades

Arran del foc, es van haver d'evacuar un total de 16 persones —14 adults i 2 menors—, que van ser reubicades en un hotel proper. Els Bombers van haver de rescatar una dona amb mobilitat reduïda, il·lesa, i van extingir les flames cap a les tres de la matinada.

 

 

També et pot interessar: