Les joventuts del PDeCat expulsen un militant d'Amposta detingut per abusos sexuals a menors

El jove va ser detingut el passat 24 de febrer
Pau Esquerré va anar de número 14 a la llista de Junts per Amposta a les passades eleccions | @pauesquerre72

 

La rama juvenil del PDeCat, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), ha anunciat recentment l’expulsió d’un dels seus militants per haver sigut acusat d’un delicte d’abusos sexuals a menors. Es tracta de Pau Esquerré, de 23 anys, que va ser detingut el passat 24 de febrer com a presumpte autor d’abusos sexuals a menors. El jove va concórrer a les passades eleccions municipals de número 14 a la llista de Junts per Amposta.

 

Davant d’aquests fets, la JNC s’ha pronunciat i ha emès un comunicat on expliquen que «la setmana passada el Comitè Executiu Nacional de la JNC va tenir coneixement d’uns fets molt greus que involucren un militant de l'organització a través d’alguns mitjans de comunicació, malgrat que el cas es troba sota secret de sumari».

 

La secció juvenil del PDeCat ha expressat que «aquests fets són incompatibles amb la militància» i «la Secretària General va demanar al Comitè d’Arbitratge, Mediació i Disciplina que iniciés un procediment d’expulsió mitjançant un expedient sancionador». La JNC assegura que condemna fermament «qualsevol comportament o actuació d’aquestes característiques», les quals qualifica d’«intolerables». D’aquesta manera, confirmen que divendres passat, 6 de març, van notificar al militant la seva expulsió de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

 

La JNC ha expulsat el jove | @pauesquerre72

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre