INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, elegit president de l'Associació Catalana de Municipis

Soler s'ha estrenat al càrrec dient que «el municipalisme sortirà de nou al carrer amb la sentència»
L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha sigut elegit aquest divendres, 20 de setembre, president de l'Associació Catalana de Municipis. | Twitter/@acm

 

L'Associació Catalana de Municipis ha elegit, aquest divendres, 20 de setembre, a l'assemblea que està duent a terme a Girona, al polític ebrenc, Lluís Soler, com a president de l'entitat. Soler, vicepresident de la Diputació de Tarragona i alcalde de Deltebre, s'ha estrenat al càrrec assegurant que «el municipalisme tornarà a sortir al carrer amb la sentència».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En el seu primer discurs, Soler ha reivindicat el compromís del món local «amb l'anhel col·lectiu del poble català i amb les aspiracions d'un país que vol ser lliure».

 

«El municipalisme serà sempre un aliat del país, sempre que calgui, tornarem a sortir al carrer, pacíficament, democràticament i cívicament però carregats de raó i de voluntat democràtica», ha afirmat el ja president de l'ACM que ha assegurat que «cap presó ni sentència injusta» podrà aturar «la voluntat del poble».

 

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha agraït el «suport explícit» dels alcaldes al procés havent hagut d'afrontar, també, «amenaces i repressió».

 

 

 

Pendent de la decisió a la Diputació de Tarragona

Tot apunta que aquesta setmana entrant, Soler deixarà l'acta de diputat a la Diputació de Tarragona, institució en la qual ocupa el càrrec de vicepresident. Tan bon punt faci oficial la seva renúncia al càrrec a l'ens supramunicipal, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ocuparà la seva plaça al plenari de la Diputació.

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre