NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Miquel Àngel Vaquer ha mort a Reus als 36 anys

Mor per coronavirus als 36 anys Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors del celler Casa Mariol

El jove no ha pogut superar la malaltia

Un dels impulsors del celler ebrenc Casa Mariol, Miquel Àngel Vaquer, ha mort a conseqüència del coronavirus. Natural de Batea, a la Terra Alta, el jove de 36 anys va morir aquest dilluns a Reus.

El Miquel Àngel es va llicenciar en Comunicació Audiovisual i va ser un dels impulsors, juntament amb els seus germans, del celler familiar Casa Mariol. Després de treballar de creatiu per Mediapro, El Terrat o Endemol, el 2007, es va unir als seus dos germans per rellançar l'empresa familiar, el celler Casa Mariol. El 2010, els tres germans van unificar totes les marques de l'empresa creant un estil propi i van llençar una col·lecció de vins amb el mateix nom que el celler familiar, Casa Mariol. Vaquer es va encarregar de redissenyar i renovar la marca, i els seus dissenys van ser reconeguts internacionalment.

Vaquer era expert, també, en experiències gastronòmiques, i la seva creativitat el va portar a especialitzar-se en el vermut, i és que va escriure'n diversos llibres i va ajudar a la renovació del vermut a Catalunya. Els darrers anys, el Miquel Àngel estava centrat en els seus projectes propis, més enllà del celler, i ha treballat com a creatiu per Carolina Herrera, Hermes o Mango.


Comentaris

envia el comentari