Imatge del casament en ple estat d'alarma que s'ha celebrat a Amposta

L'amor, contra el coronavirus: una parella es casa en ple confinament a Amposta

Els van autoritzar a celebrar l'enllaç, però mantenir la seguretat per evitar contagis

En ple estat d'alarma, l'amor ha trobat una escletxa de llum. La Sílvia i l'Agustí, una parella d'Amposta, s'ha donat el «sí, vull» en ple confinament, casant-se a l'Ajuntament de la capital del Montsià. Això sí, preservant totes les mesures de seguretat i la distància entre les poques persones que van assistir a l'enllaç.

El casament el va oficiar el regidor Ramón Bel, i només hi van poder assistir ell, els dos nuvis, i dos testimonis. Tal com explica 'Aguaita.cat', des del consistori havien hagut de suspendre 6 o 7 casaments que s'havien de celebrar durant aquests mesos, però a aquesta parella li feia molta il·lusió casar-se el 23 d'abril, dia de Sant Jordi. Per això, van sol·licitar si era possible celebrar casaments civils tot i el confinament, si els jutjats estaven operatius. En donar-los el vistiplau, van tirar endavant el casament amb unes estrictes mesures per evitar contagis.

Entre els dos testimonis van haver de guardar una distància de 2 metres, i tots van haver de dur mascareta durant tota l'estona que va durar el casament. Com que no hi van poder assistir els convidats, els dos testimonis es van encarregar de retransmetre l'enllaç a través de vídeos en directe. Ja van avançar que quan s'aixequi l'estat d'alarma i la situació ho permeti, l'Ajuntament s'ha compromès a repetir la cerimònia simbòlicament, amb tots els convidats i poder celebrar el casament com cal.


Comentaris