Més de 500 persones es queden sense subministrament elèctric a Móra d'Ebre

Diversos municipis de les Terres de l'Ebre han patit afectacions en l'electricitat

Un total de 544 persones s'han quedat sense subministrament elèctric al municipi de Móra d'Ebre, a la comarca de la Ribera d'Ebre, segons ha informat Protecció Civil. Els agents han rebut l'avís a les 15.18 hores d'aquesta tarda, 2 de febrer del 2019, on els abonats al servei de subministrament elèctric s'han quedat sense electricitat a la localitat. Membres de Protecció Civil informen que un dels motius pel qual es podria haver provocat aquest tall d'electricitat podria haver estat a causa del fort vent.

A Xerta 319 afectats per avaria d'electricitat

D'altra banda a la localitat de Xerta, un total de 319 persones també han quedat afectades per una avaria al municipi, provocant afectacions en el subministrament elèctric dels abonats al servei, segons ha comunicat Endesa. Per tant més de 800 persones han resultat afectades per avaries en la línia de subministrament elèctric a les comarques de les Terres de l'Ebre.

Des de Protecció Civil han comunicat que la ciutadania tingui especial prudència sobretot en les comarques de les Terres de l'Ebre i de Tarragona, a causa de les fortes ventades arreu de Catalunya per avui i demà. També es recomana que es tingui precaució en les activitats a l'aire lliure.

Gairebé trenta avisos pel fort vent a l'Ebre

Les ratxes de vent han bufat fort a les comarques de les Terres de l'Ebre. Només entre les onze del matí i les dues del migdia, els Bombers de la Generalitat han rebut fins a 19 avisos —15 a les Terres de l'Ebre i 4 a Tarragona — fruit de les intenses ventades. Concretament a les Terres de l'Ebre els bombers de la Generalitat han rebut un total de 28 avisos, fins les quatre de la tarda, per les fortes ratxes de vent al territori.

Es preveu que el vent segueixi bufant fort durant tot el cap de setmana, sobretot a les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Principalment els Bombers de la Generalitat han realitzat les actuacions d'emergència per avisos relacionades amb la caiguda d'arbres, sanejaments de façana i risc de caiguda d'algun element a la via pública..