Cau un premi de 105.000 euros de la Bonoloto a Alcanar

Es tracta d'un dels dos encertants de segona categoria
Una butlleta de la Bonoloto validada a Alcanar ha resultat agraciada amb més de 105.000 euros. | Bonoloto

 

105.519,38 euros. Aquest és l'import que es va endur aquest dilluns, 17 de juny, al vespre, l'encertant del sorteig de la Bonoloto que va registrar la seva butlleta a Alcanar. Així s'ha anunciat des de Loterías y Apuestas del Estado, des d'on han indicat que, en la rifa celebrada a Madrid aquest dilluns, no hi ha hagut encertants de primera categoria però que, en canvi, se n'han donat dos de segona.

 

Més de 105.000 euros per ser encertant de segona categoria

Es tracta, a banda de la butlleta registrada a Alcanar, d'una altra que es va validar a les illes Canàries, en concret a la localitat de Granadilla de Abona, a Tenerife. Tots dos s'enduen, per cap, aquesta quantitat que supera els 105.000 euros per haver encertat cinc dels sis números del sorteig més el complementari. Segons la rifa celebrada aquest dilluns, la combinació guanyadora era 27, 37, 10, 49, 35 i 45; mentre que el complementari era 1 i el reintegrament, el 6.

 

Si a la butlleta registrada a Alcanar hi hagués hagut un encert més, l'afortunat s'hauria endut un premi majúscul: els encertants de primera categoria opten a un premi de 2.900.000 euros, que és el pot acumulat de la Bonoloto a dia d'avui.

 

Fa escasses setmanes, un premiat per la Primitiva a Reus

Cal recordar que fa escasses setmanes, a les comarques de Tarragona, ja es va produir la fortuna. El sorteig del 'Gordo' de La Primitiva de diumenge, 2 de juny, va premiar un veí de Reus amb un premi de segona categoria. Així doncs, aquest reusenc es van endur ni més ni menys que 165.126,20 euros. La combinació guanyadora era amb els números 14 42 31 10 43 i el número 1 al reintegrament. Els encertants de segona categoria, en el cas d'aquest sorteig, són aquells que encerten les cinc combinacions de números, però no el reintegrament. 

 

També et pot interessar