Roben 400 euros a l'Ajuntament de Mas de Barberans

El consistori denuncia als Mossos d'Esquadra el robatori que ha causat danys a les dependències municipals
Roben 400 euros i causen desperfectes a l'Ajuntament de Mas de Barberans | Google Maps

 

L'Ajuntament de Mas de Barberans, a la comarca del Montsià, ha estat objecte d'un robatori la matinada d'aquest divendres, 14 de desembre. Segons el batlle, Josep Maria Lleixà, el lladre s'ha endut els diners en efectiu que hi havia al consistori, uns 400 euros, un import recaptat pels pagaments dels veïns del municipi.

L'individu ha entrat per la finestra del saló de plens, ha trencat la porta de fusta i ha capgirat les dependències municipals. Això ha provocat desperfectes, segons les explicacions de l'alcalde. Els fets ja han estat denunciats als Mossos d'Esquadra.

Detingudes dues dones per robar en una casa a Alcanar

Les dones, de 23 anys, de nacionalitat croata i veïnes de Vinaròs, van ser enxampades "in fraganti" pels propietaris del domicili. Totes dues van ser retingudes a dins la casa, abans d'arribar els Mossos d'Esquadra.

Els propietaris de l'habitatge, quan estaven arribant a casa seva, van veure a gent a dins de l'immoble. Ràpidament van adreçar-se cap a l'edifici i juntament amb altres veïns, van poder retenir a les dues dones que intentaven fugir del lloc dels fets.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Alcanar van acudir fins al lloc dels fets i van detenir a les dones, les quals portaven diversos estris i eines que havien utilitzat per entrar al domicili del municipi ebrenc. Totes dues van passar a disposició del jutjat de Guàrdia d'Amposta, aquest passat dilluns 10 de desembre, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Augmenten els robatoris amb força a Tortosa

Entre gener i setembre s'han contat un total de 860 infraccions penals a Tortosa, un 4,3% menys l'any 2017. Els robatoris amb força en domicilis i establiments són dels que més creixen, un 41,8% amb 78 casos.

"Els Agents Rurals denuncien tres persones per pescar en aigües prohibides del Delta" "ATENCIÓ: Els Bombers de les Terres de l’Ebre, en situació crítica"