Pla d'un dels mòduls de suport que s'ubicaran a l'Atenció Primària de Tarragona

Salut instal·la nous mòduls de suport per l'activitat covid a l'atenció primària a les Terres de l'Ebre

Aquesta setmana en posen en marxa sis i aviat n'activaran tres més

El Departament de Salutha posat en marxa la instal·lació de nous mòduls de suport a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre. Les comarques d'aquesta zona tindran noves instal·lacions per a l'activitat Covid-19 als Centres d'Atenció Primària (CAP). 

En total, segons ha explicat Salut, se'n posaran, durant aquesta setmana, en sis localitats ebrenques. També se'n volen posar en tres municipis més durant els pròxims dies, a més de preveure una segona fase.

En aquest sentit, en la primera fase hi haurà nou mòdul al CAP en tres municipis del Baix Ebre: l'Ametlla de Mar, el Temple de Tortosa i Roquetes. També n'hi haurà en dos de la Ribera d'Ebre: Flix i Móra la Nova. L'últim anirà a la Terra Alta, a Gandesa.

La voluntat és traslladar a aquests espais annexos tota l'activitat relacionada amb la Covid-19. D'aquesta manera es vol garantir els dobles circuits a l'interior dels centres sanitaris.

Dotze mòduls a les Terres de l'Ebre

A la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre està prevista la instal·lació de dotze mòduls. A més dels sis que es posaran aquesta setmana, ben aviat se n'activaran tres més al Baix Ebre, a Deltebre, i al Montsià, a la Sènia i Ulldecona.

També hi ha prevista una segona fase a les comarques ebrenques. S'instal·larà un mòdul d'ampliació al CAP de Sant Carles de la Ràpita; un mòdul annex al de Roquetes per ubicar el servei de rehabilitació; i un mòdul d'ampliació a l'Ametlla de Mar.