El Saurí Festival porta més de 4.000 persones a Móra d'Ebre vibrant amb Oques Grasses, Zoo i Ítaca Band

Milers de persones van assistir als concerts d’aquest dimecres a la capital de la Ribera d’Ebre
Oques Grasses van ser els encarregats d'encetar el Saurí Festival 2019 | Albert Fuertes

 

Ni els núvols que tapaven el cel de Móra d’Ebre ni les amenaces de pluja que donaven algunes aplicacions meteorològiques van impedir que la segona edició del Saurí Festival fos d’un èxit absolut. Un cartell amb Oques Grasses, Zoo i Ítaca Band, tres dels grans grups que sonen als escenaris d’arreu del territori català, va fer que més de 4.000 persones poguessin gaudir d’un dels festivals més esperats d’aquest estiu a la Ribera d’Ebre.

 

Oques Grasses entonava la primera nota en l’esdeveniment musical. El grup osonenc, amb un toc riberenc i, per tant, jugaven una mica a ‘casa’ gràcies al seu component Miquel Biarnés, van ser els primers a fer cantar i ballar al compàs de les seves cançons a tot el públic del Saurí Festival.

 

Amb el seu nou disc ‘Fans del Sol’ i els seus èxits que els han fet ser un dels grups referents a les terres catalanes, Oques Grasses feia vibrar Móra d’Ebre amb moments d’excelsa qualitat musical i fer arribar al públic al punt d’èxtasi quan va trepitjar l’escenari Panxo, vocalista de Zoo, per cantar el tema ‘Més likes’. 

 

L'energia i ritme electrònic de Zoo va estar present a Móra d'Ebre | Albert Fuertes

 

No va donar temps a reposar, quan Zoo, vinguts des de València, tornaven a fer aixecar els assistents al festival amb el seu ritme electrònic fusionat amb rap, principalment, entre d’altres gèneres musicals. El conjunt valencià segueix la gira amb el seu dic ‘Raval’, presentat el 2017, però amb diversos senzills presentats al llarg del 2018.

 

Cada cop més assentats en el panorama musical català amb cançons com ‘Corbelles’, ‘Vull’, ‘Ventiladors’ o ‘El cap per avall’, Zoo va deixar un dels moments més emotius de l’espectacle quan Móra d’Ebre es va il·luminar sota la llum de la lluna i de les llanternes dels mòbils. 

 

Ítaca Band es va encarregar de posar el punt final al Saurí Festival 2019 | Albert Fuertes

 

Ítaca Band van posar punt final a la segona edició del Saurí Festival. La responsabilitat de tancar l’esdeveniment, era molt gran, però els de Montcada i Reixac, que presentaven el seu nou disc ‘La Lengua de los Pájaros’ van donar-ho tot a sobre de l’escenari fent deixar la veu als presents amb les noves cançons i amb alguns dels grans himnes d’anteriors àlbums com ‘Temerario’ o ‘Torna’m’. 

 

Una segona edició d'èxit

L’edició 2019 del Saurí Festival de Móra d’Ebre ha aprovat i amb nota, després d’haver de respondre davant d’un cartell de vertigen que hi havia en la primera edició a la capital de la Ribera d’Ebre amb Els Catarres, Dr. Prats i Buhos. En aquest sentit, res a envejar i els més de 4.000 assistents a l’Illa de Saurí van gaudir d’un excel·lent espectacle musical, a la vora del riu Ebre i una zona a l’exterior amb ‘Food Trucks’ per poder reposar energies després de saltar i cantar tota durant les gairebé cinc hores de música en directe. 

 

Més de 4.000 persones van assistir al Saurí Festival de Móra d'Ebre | Albert Fuertes