Sis mesos de pres贸 condicionada i sanci贸 de 800 euros per atribuir una multa de velocitat a una altra persona

Els fets es van produir l'any 2013, a l'Ametlla de Mar | L'implicat va facilitar les dades d'un altre home resident a Madrid
Tr脿nsit per l'autopista AP-7 a l'altura de l'Ametlla de Mar. | ACN

 

 

Un jutjat de Sabadell ha condemnat a un home, de 60 anys i ve铆 de Poliny脿 (Vall猫s Occidental), amb penes de sis mesos de pres贸 condicionats a dos anys sense cometre cap delicte i 800 euros de multa pels delictes de falsedat documental i d'estafa en grau de temptativa. Els fets es remunten a finals del 2013, quan arran d'una den煤ncia per exc茅s de velocitat, el conductor del vehicle sancionat va assegurar que en el moment de la infracci贸 el cotxe el condu茂a una altra persona i va facilitar les dades d'un home resident a Madrid. Mesos despr茅s, aquesta segona persona va denunciar que s'havien utilitzat les seves dades i que ell no estava al lloc dels fets en la data de la multa i que no tenia res a veure ni amb el vehicle ni amb el propietari.

 

Les investigacions dels Mossos d'Esquadra van concloure que en el moment de la infracci贸, quan es va detectar un vehicle a 135 km/g al punt quilom猫tric 294,4 de l'AP-7 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) limitat a 120, era el primer infractor qui condu茂a el cotxe i que, per estalviar-se la multa, va fer un recurs informant que el conductor era una altra persona.

 

A banda de la pena, l'home tamb茅 va pagar la multa de 300 euros per no voler identificar el conductor que va fer la infracci贸.