Una empresa de l'Ebre fabrica sabons líquids per a Mercadona

La cadena de supermercats ha notat un augment de vendes en els productes d'higiene de mans
Mercadona ha duplicat les vendes dels sabons de mans | Mercadona

La crisi sanitària del coronavirus ha provocat molts canvis d'hàbits en el dia a dia de totes les persones, des de mesures de seguretat fins a higièniques per a no contagiar-se del virus. Una de les més habituals ha estat netejar-se molt bé i molt sovint les mans per desinfectar-se i, així, poder evitar el coronavirus.

Augmenta la venda de sabons de mans

Aquests nous hàbits que han agafat totes les persones han vingut conseqüentment per la crisi de la Covid-19 un dels grans beneficiats ha estat Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, que ha duplicat les vendes de sabons de mans, en augmentar considerablement la higiene d'aquesta part del cos.

Mercadona té un assortiment compost per 15 productes de diferents textures, com ara líquida, mousse o en pastilla, que estan disponibles als diferents establiments de la cadena de supermercats. En aquest sentit, s'ha reforçat la producció d'aquests productes i han pres les mesures necessàries per a garantir-ne el proveïment. Per aquest motiu s'ha ampliat la capacitat de bufament i envasament.

Un dels fabricants que han vist reforçada la producció i és proveïdor de Mercadona ha estat Totaler Laboratorios Maverick, que elabora els sabons líquids a les instal·lacions que té a les Terres de l'Ebre, en concret, al municipi d'Ulldecona. En la mateixa situació està Nesti Dante a Itàlia, la qual fabrica els sabons en pastilla que es venen als establiments de la cadena de supermercats.

"Prohibit el pas en 30 km del Delta de l'Ebre per protegir els ocells" "Endesa millora les línies de Deltebre i Riumar"