Tres detinguts i 265 plantes decomissades en una operació policial contra el conreu de marihuana a Tortosa

La plantació es trobava repartida en dos finques rústiques, una de les quals comptava també amb conreu indoor
265 plantes decomissades en una operació policial | Policia Nacional

 

La policia espanyola ha detingut tres persones a Tortosa per conrear marihuana en dues finques d'aquest municipi. El cos els atribueix els suposats delictes contra la salut pública, per distribuir la substància, així com defraudació del fluid elèctric.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'operació va permetre localitzar un total de 265 plantes de marihuana «de gran envergadura» encara en fase de «creixement», que van haver de ser tallades amb motoserra elèctrica, amb un pes brut total de 224 quilos. També 200 grams de «substància vegetal de color verd», que el comunicat policial identifica possiblement com a marihuana preparada per a la seva banda, a més d'una gran quantitat de material elèctric per manteniment de les instal·lacions —llums led, ventiladors, aspiradors i climatitzadors. La investigació s'ha dut a terme amb la col·laboració amb la policia local de Tortosa.

Segons la policia espanyola, les persones detingudes, residents a Tortosa, s'encarregaven de tenir cura i mantenir les plantes així com les instal·lacions i la posterior distribució i venda de la substància. La investigació va començar el passat mes de setembre arran les informacions rebudes per veïns i la policia local, que van portar a localitzar dues finques on es trobava plantada la marihuana. En una de les finques, a més, hi havia una plantació indoor.

"🔥 Els cultius van evitar que l'incendi de la Ribera d'Ebre fos 10 vegades més gran" "🚔GRAN ESTAFA: Una trentena de denúncies en una agència de viatges al Montsià"