Tres detinguts i 265 plantes decomissades en una operaci贸 policial contra el conreu de marihuana a Tortosa

La plantaci贸 es trobava repartida en dos finques r煤stiques, una de les quals comptava tamb茅 amb conreu indoor
265 plantes decomissades en una operaci贸 policial | Policia Nacional

 

La policia espanyola ha detingut tres persones a Tortosa per conrear marihuana en dues finques d'aquest municipi. El cos els atribueix els suposats delictes contra la salut p煤blica, per distribuir la subst脿ncia, aix铆 com defraudaci贸 del fluid el猫ctric.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

L'operaci贸 va permetre localitzar un total de 265 plantes de marihuana 芦de gran envergadura禄 encara en fase de 芦creixement禄, que van haver de ser tallades amb motoserra el猫ctrica, amb un pes brut total de 224 quilos. Tamb茅 200 grams de 芦subst脿ncia vegetal de color verd禄, que el comunicat policial identifica possiblement com a marihuana preparada per a la seva banda, a m茅s d'una gran quantitat de material el猫ctric per manteniment de les instal路lacions 鈥攍lums led, ventiladors, aspiradors i climatitzadors. La investigaci贸 s'ha dut a terme amb la col路laboraci贸 amb la policia local de Tortosa.

 

Segons la policia espanyola, les persones detingudes, residents a Tortosa, s'encarregaven de tenir cura i mantenir les plantes aix铆 com les instal路lacions i la posterior distribuci贸 i venda de la subst脿ncia. La investigaci贸 va comen莽ar el passat mes de setembre arran les informacions rebudes per ve茂ns i la policia local, que van portar a localitzar dues finques on es trobava plantada la marihuana. En una de les finques, a m茅s, hi havia una plantaci贸 indoor.