Gairebé tres mil usuaris segueixen transitant la Via Verda al Baix Ebre durant el confinament

El Consell Comarcal reitera que l'estat d'alarma no permet passejar ni fer esport
Només es permet circular per anar a treballar | acn

Els comptadors de la Via Verda a la comarca del Baix Ebre han registrat una caiguda del 90% dels usuaris entre el 15 de març i el 15 d'abril. Tot i el decret d'estat d'alarma en aquest període que no permet passejar ni fer esport a la via, s'hi han comptabilitzat a Tortosa i Aldover 2.897 persones. En concret, a Tortosa, l'últim mes, hi ha circulat 1.461 vianants i 760 ciclistes i a Aldover 571 vianants i 105 ciclistes. Suposa una mitjana diària de 69 usuaris entre Tortosa i Roquetes i de 21 usuaris entre Aldover i Xerta. El Consell Comarcal recorda que a excepció de les persones que utilitzen la Via Verda per fer desplaçaments essencials i anar a la feina, no hi està permès activitats d'esbarjo.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha assenyalat que la davallada d'usuaris a la Via Verda «és molt significativa» i que algunes persones l'utilitzen entre Tortosa i Roquetes per anar a treballar però ha reiterat que no s'utilitzi per activitats d'esbarjo, complint amb les recomanacions dels experts sanitaris per frenar la propagació del coronavirus i les mesures de confinament. El Consell Comarcal no disposa encara de les dades del comptador situat a Benifallet.