Vox demana un pla hidrològic per Terres de l'Ebre al ritme de 'Joc de Trons'

La presidenta provincial de la formació d'ultradreta ha assistit a un acte a Tortosa acompanyada, entre altres, per l'antiga regidora del PP, Judith Heras

La formació d'ultradreta Vox, i la seva sucursal a Tarragona, Vox Tarragona, amb Isabel Lázaro, la presidenta provincial, al capdavant, ha iniciat la seva particular reconquesta de les Terres de l'Ebre  amb la presència de Jorge Buxadé, membre del comitè executiu nacional de Vox.

Aquest dissabte dos de febrer han dut a terme una trobada en la qual han tractat, segons la formació ha explicat en els seus perfils a les xarxes socials,  els temes següents: desmantellament de l'estructura autonòmica; acabar amb la immersió lingüística i l'adoctrinament escolar; pla hidrològic nacional; defensa de la sobirania espanyola; regulació de la immigració; i la defensa de la de llibertat i igualtat entre tots els espanyols.

VOX Tarragona
Vox fa un vídeo a l'estil 'Joc de Trons' | VOX

 

Exceptuant les càrregues constants contra la llei de Violència de Gènere, els afiliats de Vox a Tarragona han tocat gairebé tots  els grans èxits d'aquesta jove formació populista ultradretana. 

L'etiqueta de populista és innegable quan es veu el vídeo que Lázaro ha pujat aquesta tarda de dilluns, 4 de febrer, al seu perfil de 'Twitter'. En aquest, simulant la sèrie de 'Joc de Trons', una de les sorpreses que es poden veure, és la presència de qui va ser regidora del Partit Popular a Tarragona, Judith Heras, la qual surt en alguna de les imatges al costat d'Isabel Lázaro.

La presidenta de Vox Tarragona, Isabel Lázaro | Facebook/Isabel Lázaro