Pallarès aposta per avançar el desconfinament a les Terres de l'Ebre

Pallarès assegura que les obres del camí per arribar a les salines de la punta de la Banya tenen tots els permisos
Pallarès aposta per avançar el desconfinament | ACN

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha anunciat que demanarà formalment a la Generalitat que avanci el desconfinament pel coronavirus a les Terres de l'Ebre. Segons ha argumentat després de presidir la reunió del Consell de Direcció de l'administració catalana, un cop es plantegi el desconfinament, les inferiors xifres menors d'infecció respecte a altres zones, a més de la menor densitat poblacional i les dinàmiques socials diferents, permetrien que es fes anticipadament.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En la mateixa reunió, Pallarès ha informat que les obres que executa l'empresa Infosa per reconstruir el camí d'accés per la barra del Trabucador, denunciades pel Seprona de la Guàrdia Civil, tenen tots els permisos de la Generalitat. Pallarès ha recordat també que les actuacions compten també amb l'autorització de l'administració estatal així com la importància de garantir l'activitat en una empresa que ocupa prop de 70 persones al Delta de l'Ebre. Les obres, que continuen en marxa, han de permetre reconstruir el camí de deu metres d'ample fet malbé pels últims temporals i pel qual l'empresa té una concessió de la Generalitat des de fa anys.

"Mesures excepcionals i estrictes a la recàrrega de la nuclear d'Ascó per la Covid-19" "DEP: Mor als 65 anys l'exalcalde de l'Ametlla de Mar, Joan Font"