GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Activitats amb animals, gimcanes i tallers al casal de Setmana Santa de DiadeGranja.com

El casal obrirà les seves portes del 15 al 18 d'abril i serà necessària la inscripció prèvia
Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé al casal envoltats de natura i animals | Cedida

 

Arriben les vacances de Setmana Santa i, un any més, DiadeGranja.com obre les seves portes oferint un casal per tots els nens i nenes que vulguin gaudir d'unes jornades úniques. Del 15 l 18 d'abril s'oferiran nombroses d'activitats perquè l'avorriment no sigui una opció. A més, no deixaran d'aprendre, ja que estaran en constant contacte amb la natura i els animals que viuen a DiadeGranja.com.

 

Els vostres fills i filles descobriran les curiositats dels animals, així com els seus costums i necessitats diàries. Cavalls, ovelles, conills, gallines, alpaques, cangurs i molts animals més els estan esperant! També aprendran a cultivar un hort ecològic amb la realització de diversos tallers que els mantindran en contacte constant amb la natura. Treballs manuals, gimcanes, jocs i moltes activitats més. Uns dies en els quals els ordinadors, els mòbils i les tecnologies romandran amagades per poder gaudir de la naturalesa i dels animals.

Una imatge dels equipaments en què els nens i nenes gaudiran a DiadeGranja.com. | Sergi García López

 

Les inscripcions al casal de Setmana Santa ja estan obertes

El casal de Setmana Santa de DiadeGranja.com requereix inscripció prèvia. No obstant això, perquè cap nen o nena es quedi sense poder gaudir-lo, ja podeu fer-les. A més, podreu escollir entre tres opcions diferents:

— De 9.00 a 13.00 hores, per 75 euros.

— De 9.00 a 15.00 hores, per 100 euros (dinar inclòs).

— De 9.00 a 17.00 hores, per 115 euros (dinar inclòs).

 

I pels que vulgueu gaudir de dies únics, també teniu l'opció! Tindreu les mateixes opcions d'horaris, però sense la necessitat d'haver de reservar plaça pels quatre dies. Així doncs, de 9.00 a 13.00 hores el preu seà de 22 euros, de 9.00 a 15.00 hores de 30 euros i de 9.00 a 17.00 hores de 35 euros. Podeu consultar tota la informació al perfil de Facebook de DiadeGranja.com. Per formalitzar la vostra inscripció, truqueu als telèfons 977 751 629 o 653 751 510, o bé envieu un mail a hola@diadegranja.com.