Primer plà d'un objectiu de càmara

No paguis fins al gener, la nova promoció que realitza l'agència Media Needs pel seu 7è aniversari

El negoci reusenc continua ajudant a créixer les empreses de la província amb innovadores ofertes en l'àmbit digital i renova la seva imatge per adaptar-se a les noves tendències
Reunió d'equip a Media Needs
Media Needs ha apostat per la realització d'un sorteig amb un premi valorat en 300 € | Media Needs

Aquest mes d'octubre de 2020 l'agència de comunicació Media Needs celebra el seu setè aniversari, tot duent a terme diferents canvis en la seva imatge corporativa i incloent diferents promocions per a tota mena de negocis.

Media Needs es va formar l'any 2013 de la mà del seu director Jordi Miquel, un jove emprenedor que, tot just finalitzar la llicenciatura en Comunicació Audiovisual, va decidir apostar per la comunicació digital dins el món empresarial obrint la seva pròpia agència.

A poc a poc, gràcies a la seva perseverança i inquietud va anar fent-se lloc dins l'àmbit de la comunicació i, amb l'ajuda del seu exsoci Fabio Marchi, han convertit l'empresa Media Needs en una de les agències de comunicació de referència de la província.

Treballadora a l'oficina de Media Needs
La filosofia de la campanya és fer accessible per a tothom aquest tipus de serveis | Media Needs

Media Needs ha decidit apostar per un 'restyling' de marca que inclou el llançament d'ofertes orientades a petites i mitjanes empreses, amb la finalitat d'ajudar en el seu creixement en aquesta època tan marcada per la comunicació digital. Per aquest motiu, a banda de les promocions, els nous clients que decideixin apostar-hi quedaran exclosos de pagar les quotes fins al gener de 2021.

'No volem que ningú es quedi fora! Sabem que la pandèmia ha ficat en rellevància la importància del món digital per a les empreses, però tenim clar que no totes tenen el mateix nivell adquisitiu i pensem que aquest tipus de servei ha de ser accessible per a tothom que el requereixi', explicava Jordi Miquel. És just aquesta filosofia la que mou la campanya i la que des de fa mesos envolta a Media Needs.

Si voleu saber més sobre la promoció que estan oferint podeu trobar tots els detalls al web — www.medianeeds.es/promocio —

Un sorteig amb un premi valorat en més de 300 €

Per últim, i no per això menys important, l'agència Media Needs aposta per realitzar un sorteig que no us deixarà indiferents: una sessió de fotos professional valorada en 300 euros! Tothom podrà participar, tant si sou una empresa, un particular o pel simple fet de tenir unes fotografies amb qualitat professional.

Per participar en el sorteig, només heu d'entrar a l'Instagram de TarragonaDigital.com, fer clic al post de Media Needs i realitzar els passos indicats a la descripció de la foto. És molt fàcil i tothom pot participar-hi. No perdis l'oportunitat de guanyar una sessió de fotos professional valorada en 300 euros amb Media Needs!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TarragonaDigital.com (@tarragonadigital) on


Comentaris