NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
DiadeGranja.com és un centre d'oci familiar de referència.

Celebra l'aniversari més divertit i animal amb DiadeGranja.com

Activitats a l'aire lliure, parc infantil, 'xiquiparc', pista poliesportiva, animals... desenes d'activitats perquè petits i grans passin un dia inoblidable
Diadegranja.com
Celebra l'aniversari més divertit i animal amb DiadeGranja.com | TripAdvisor

DiadeGranja.com ofereix la millor manera de celebrar l'aniversari dels vostres fills, amb desenes d'activitats que no s'acabaran, a l'aire lliure i rodejats d'animals; una aventura completa que també gaudiran els més grans.

Tobogans, gronxadors, rocòdrom, llits elàstics, inflables, tirolina, un 'xiquiparc' de dues plantes amb túnels, tobogan i piscina de boles, pista poliesportiva, kars a pedals, minigolf... una proposta immensa per als nens més inconformistes i els pares més juganers, que no tindran excusa per no passar-ho bé. A més a més, des de DiadeGranja.com, també s'ofereixen activitats per divertir-se i aprendre dels animals més típics de la granja i les activitats de l'hort.

A DiadeGranja.com també podeu celebrar aniversaris infantils únics.
A DiadeGranja.com també podeu celebrar aniversaris infantils únics | Cedida

Els animals, la principal atracció entre desenes d'activitats

Cavalls, poltres, ponis, rucs, conills, oques, ovelles, gallines, vaques, cangurs, alpaques o xinxilles formen part de la granja; uns animals que es poden visitar, tot aprenent-ne les característiques i la millor manera de tenir-ne cura.

A més a més, de la visita als animals de la granja, DiadeGranja.com ofereix tota mena d'activitats, des d'un passeig en poni, en carro o un taller ecològic a l'hort, fins a tallers de disfresses, zumba i mini disco per als més marxosos.

En definitiva, una oportunitat perquè els més petits (i els més grans), deixin les pantalles de banda i gaudeixin del món rural a tocar de casa.

Festa personalitzada amb berenar i pastís

Més enllà de totes les atraccions i activitats que ofereix DiadeGranja.com on petits i grans es poden divertir sense parar, s'ofereixen també dues opcions de berenar, que inclouen un pastís d'aniversari al gust del protagonista i una pinyata amb joguines sorpresa per a tots els nens.

Una festa d'aniversari completíssima, que a més, compta amb els treballadors i monitors de la Granja per ajudar els pares a escollir la millor festa personalitzada, així com per dirigir les nombroses activitats en què poden prendre part.

Tot plegat una oferta magnífica a un preu molt econòmic que es pot gaudir cada dia de la setmana de cinc de la tarda a vuit del vespre, i dissabtes, diumenges i festius també de dos quarts d'onze del matí a dues del migdia.

DiadeGranja.com és un centre d'oci familiar de referència.
DiadeGranja.com és un centre d'oci familiar de referència | Laia Solanellas

Un espai rural, d'oci i animals a un pas de casa

Trobareu les instal·lacions de DiadeGranja.com a l'avinguda de Constantí 52 a Reus, i podeu reservar la vostra data i informar-vos més àmpliament de totes les opcions omplint el formulari que trobareu a la seva pàgina web. També podeu trucar al telèfon 977 751 629, enviar un missatge de WhatsApp al 653 751 510 o enviar un correu electrònic a hola@diadegranja.com. No deixeu escapar aquesta ocasió per crear una celebració inoblidable!


Comentaris