Augusta Car rep tres premis i repeteix com a líder en vendes particulars el 2019

El concessionari oficial de Hyundai a Tarragona ha consolidat, per segon any consecutiu el lideratge en vendes particulars i preveu un 2020 carregat de sorpreses
Hyundai és pionera en tecnologia i aposta cap al futur dels cotxes híbrids i elèctrics | Hyundai Augusta Car

 

Per segon any consecutiu Augusta Car ha estat premiat. Aquest any amb un triple premi que el posiciona com a millor concessionari Hyundai en gestió postvenda a Espanya, com a líder en vendes a particulars a Tarragona, Reus, Valls i Cambrils, d’entre tots els concessionaris del territori nacional. Per últim, també ha rebut el premi al responsable de postvenda, Gerard Camprubí, per la millor gestió d'equip de postvenda del 2019.  En l'àmbit nacional, la marca ha guanyat posicions en el rànquing de vendes, quedant així vuitena.

 

La setmana passada, el gerent de Hyundai Augusta Car, Vicenç Jiménez i en representació del concessionari Hyundai Augusta Car de Tarragona, va recollir a Lanzarote els tres guardons que recullen l’esforç i la feina ben feta per part de l’equip format a la província de Tarragona, un premi que com diuen des de l’equip d’Augusta Car: «aquests premis ens omplen de satisfacció i donem les gràcies a tots els clients que confieu en nosaltres i que heu fet possible rebre aquests guardons.»

 

Augusta Car ha estat premiat amb un triple premi que el posiciona líder en vendes al 2019 | Augusta Car

 

Els èxits d'Augusta Car fan evidents els seus valors

La marca coreana Hyundai és pionera en tecnologia, i aposta per un futur on els cotxes híbrids i elèctrics, en siguin els protagonistes. D’entre els seus valors, l'actitud, la disciplina, la constància, el compromís i el sacrifici amb el client, són els trets més importants. 

 

A banda de ser una marca compromesa amb el medi ambient, sempre ha perseguit una relació de confiança amb els seus clients, es dedica a satisfer les diferents necessitats que poden tenir tots els públics i fa que el servei cap a ells sigui el més personalitzat possible, tot establint un procés de compra assessorat i revisat per professionals qualificats. És per això, que els seus premis fan palesa als valors i al compromís a l’hora de vendre un vehicle de la marca.