El Casal d'Estiu de DiadeGranja.com, l'opció més divertida i natural per als vostres fills

Les tardes de juny a setembre podreu gaudir dels diversos jocs d'aigua i instal·lacions de 16.00 a 20.00 hores
Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé al casal envoltats de natura i animals | Cedida

Arriba l'estiu i us portem una proposta que segur que li encanta a tots els vostres fills. DiadeGranja.com posa en marxa el seu Casal d'Estiu de juny a setembre perquè els petits de la casa puguin descobrir la natura i els animals de la manera més divertida possible. Podran gaudir de diverses activitats programades i, a més, d'unes instal·lacions perfectament adequades als jocs que es realitzaran durant la seva estada.

 

Els animals són els principals protagonistes de DiadeGranja.com. Conills, alpaques, cabres, cavalls, gallines, cangurs i moltes espècies més els estan esperant per a donar la benvinguda de manera conjunta a l'estiu. A més, també realitzaran activitats amb ells, les quals estaran controlades per diversos monitors del centre. D'altra banda, es posarà a disposició dels nens i nenes el mini golf, el poliesportiu, un circuit de karts, la tirolina i la zona infantil, entre d'altres.

Aprendran a tenir cura del media ambient i a ser responsables cuidant d'un hort i dels animals | Cedida

 

Els nens i nenes estaran acompanyats de monitors especialitzats

El dia a dia dels més petits serà inoblidable i diferent, ja que podran gaudir del contacte constant amb la natura i amb totes les possibilitats i opcions que aquesta ofereix. Els nens s'agruparan segons les seves edats, distingint tres grups: de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys. Aquests estaran controlats per un o més monitors, els quals s'encarregaran de dirigir als nens i nenes en la realització de les diverses activitats.

 

El Casal d'Estiu de DiadeGranja.com esdevé una gran oportunitat perquè els vostres fills recuperin les tradicions naturals més pures i, a més, estiguin en contacte amb altres nens i nenes de la seva mateixa edat. Aquestes iniciatives ajuden a fer que els més petits es relacionin, interaccionin i gaudeixin d'un estiu d'allò més divertit i diferent. 

Les instal·lacions que els nens i nenes gaudiran a DiadeGranja.com | Sergi García López

 

Inscripcions obertes al Casal d'Estiu

Si esteu interessats en que els vostres fills i filles passin un bon estiu a DiadeGranja.com, ja podeu formalitzar les seves inscripcions a través del número de telèfon 977 751 629 o enviant un correu electrònic a hola@diadegranja.com. Podeu consultar la diversitat d'horaris i preus a través de la seva pàgina web o a la seva pàgina de Facebook, els quals variaran en funció de la quantitat de dies sol·licitats. 

 

A més, totes les tardes des de l'1 de juny fins al setembre podreu gaudir dels diversos jocs d'aigua programats i de la resta d'instal·lacions de DiadeGranja.com en família. No espereu més i informeu-vos per a passar un estiu espectacular!