El Celler Masroig és un dels referents de la DO Montsant,

El Celler Masroig manté la Festa del Vi Novell en format digital

L'objectiu d'apostar pel format digital és assegurar la continuïtat d'una festa considerada pionera en el sector

Després d'una dècada de tradició presentant el primer vi de la temporada, El Celler Masroig, un dels referents de la DO Montsant, celebra enguany l'11a Festa del Vi Novell en format digital.

La trobada virtual tindrà com a protagonista a la Meritxell Falgueras, periodista i sumiller, i padrina d'aquesta edició. Es podrà seguir a través del perfil d'Instagram del Celler Masroig (@cellermasroig) i de la Meritxell Falgueras (@winesandthecity).

L'11a Festa del Vi Novell es podrà seguir en directe el dimecres 11 de novembre a les 20.00 hores. Es podrà accedir a la trobada virtual de manera immediata, des de qualsevol dispositiu electrònic, i es donarà la possibilitat a tots els usuaris de viure des de casa una celebració atípica, però fidel al seu esperit bandarra i popular.

L'objectiu d'apostar pel format digital és assegurar la continuïtat d'una festa considerada pionera en el sector. Tot i això, enguany no es podrà dur a terme la tradició d'espinyolar la bóta, però sí que s'establirà un diàleg proper i distès amb els seguidors que hi accedeixin i se'ls hi donarà la possibilitat d'expressar la seva opinió, a més de formar part de la festa d'una manera més activa.

La nova imatge del Vi Novell 2020 està associada als records

La nova imatge del Vi Novell 2020
El Vi Novell 2020 mostra suavitat i frescor al paladar amb algunes notes a llaminadures | Celler Masroig

Es presentarà també de manera oficial el Vi Novell 2020, que ja es pot adquirir prèviament realitzant una prereserva a través de la botiga online del celler o bé comprant l'ampolla als diversos punts físics que es trobaran anunciats al web del — vinovell.cat —.

El canvi d’imatge, dissenyat per Atipus, estudi de disseny gràfic reconegut del sector, ve marcat per la situació actual. La nova imatge del vi novell està molt vinculada al fet de ser un any diferent, en què no hi haurà festa presencial ni centenars de persones esperant amb impaciència el nou vi.

El Vi Novell 2020 és un vi fresc, afruitat i honest que presenta un intens i brillant color robí. Aromes a fuita vermella, principalment cirera i maduixa, estan complementades amb notes làctiques.

Sota la dita 'A cada porc li arriba el seu Sant Martí', vinculada a la matança del porc, s'han anat presentant any rere any les diferents edicions del vi novell. Enguany, però, s'ha apostat per una imatge completament diferent, fent homenatge al Masroig com a poble i convidant a rememorar a través del vi novell, tot allò que el fa especial, com els seus comerços, els seus racons o la seva gent.


Comentaris