La nova clínica Dental Esthetics a Reus oferirà servei dental a domicili

La clínica regala una neteja bucodental fins al gener i està especialitzada en estètica dental, des de carilles a 'Disseny de Somriures Digitals'
La nova clínica Dental Esthetics obre portes a l'avinguda de Sant Jordi de Reus | TarragonaDigital.com

 

«Un centre on poder rebre una atenció dental i mèdica de qualitat», així és com presenta l'odontòleg Eduard Roca la nova clínica dental a Reus, Dental Esthetics. Amb l'ajuda del seu pare, Josep Maria Roca, l'odontòleg ha decidit establir-se a la capital del Baix Camp després de diversos anys treballant com col·laborador en diferents clíniques de la província. Inaugura la clínica el dilluns 17 de desembre i per aquest motiu ofereix fins al 31 de gener una neteja bucodental i una primera visita gratuïta.

 

A Dental Esthetics s'oferirà un servei de confiança «per a tots els reusencs i reusenques». L'odontòleg Eduard Roca té l'objectiu de desenvolupar la seva filosofia de treball tot oferint una excel·lència en els tractaments odontològics. D'altra banda, una de les principals especialitats que oferirà la clínica és l'estètica dental així com el disseny de 'somriure digital'. Tot plegat, a més, amb un servei d'atenció a domicili pensat especialment per a les persones amb mobilitat reduïda. Gràcies a tecnologia portàtil que permetrà comptar amb tractaments o intervencions concretes, com un empastament, sense moure's de casa.

 

Dental Esthetics és especialista en estètica dental i ofereix tractaments a domicili | TarragonaDigital.com

 

Disseny de 'somriure digital'

El doctor Eduard Roca Genovés, gràcies al seu títol d'Expert en Estètica Dental, realitzarà un mètode innovador a la seva clínica. El Digital Smile Design és un sistema revolucionari que permet dissenyar el somriure ideal per al pacient tenint en compte les seves característiques facials i dentals. El més interessant d’aquest sistema és que el pacient pot veure en tot moment el disseny del seu somriure proposat i es pot modificar i redissenyar en cas que el pacient així ho desitgi, i un cop aconseguit el disseny ideal es pot provar sobre les dents sense alterar ni llimar cap peça dental. És a dir, els pacients poden veure com seria el seu somriure i dents ideal directament a la boca després d’un disseny digitalitzat.

 

Dental Esthetics ofereix tractaments especialitzats, entre altres, en estètica dental | TarragonaDigital.com

 

Un servei adaptat a cada client

A més de tots aquests serveis, la clínica Dental Esthetics s'adapta a totes les necessitats del pacient. Per aquest motiu posen facilitats als pacients com per exemple, tractaments més econòmics en horari de matí, finançament dels tractaments sense interessos, obertura del centre els dissabtes, treball conjunt amb mútues, descompte a famílies nombroses, descompte a joves d'entre 18 i 25 anys i descompte a majors de 70 anys.

 

Inauguració de la nova clínica Dental Esthetics a Reus | TarragonaDigital.com

 

Neteja bucodental gratuïta

El propietari i director mèdic, el doctor Eduard Roca, és llicenciat en odontologia, té un màster en implantologia dental, pròtesis dental, periodòncia i disposa del títol d'Expert en Estètica Dental. La clínica Dental Esthetics, s'ha inaugurat aquest dilluns 17 de desembre i està situada a l'avinguda Sant Jordi numero 27, baixos. Amb motiu de la inauguració del centre, hi ha una promoció d'obertura fins al 31 de gener d'una primera visita i neteja bucodental gratuïtaPer a més informació podeu visitar la seva pàgina web.

"GRAN OCASIÓ: Oferta 'express' amb packs d'entrades per la macrofesta de Cap d'Any!" "AGENDA: Cap de setmana totalment nadalenc amb moltes activitats a Tarragona!"