Botiga Coets Jormicoy

Celebra el Sant Joan més esperat amb Coets Jormicoy, l'empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència

La botiga reusenca amb més d'un centenar d'articles pirotècnics, sorteja dos lots de coets perquè gaudiu d'un Sant Joan inoblidable

Amb el solstici d'estiu arriben les festes més esperades de l'any; la revetlla de Sant Joan, les festes majors, els dies calorosos de platja i les vacances. Tot i que aquest any les haurem de viure de manera diferent, més íntimes i adaptades a la nova normalitat, no hem de deixar perdre les tradicions  i la nostra cultura popular. Així doncs, el que no hi pot faltar en una bona festa d'estiu, sobretot a la nit de Sant Joan i la revetlla de Sant Pere, són els coets! 

Per aquest motiu Coets Jormicoy, una empresa familiar de Reus amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la pirotècnica, obre portes durant tot el mes de juny de dilluns a diumenge, de 10.00 a 22.00 hores, perquè ningú es quedi sense l'article que busca i la festa sigui assegurada. Coets Jormicoy està ubicat al carrer Jònic 17 de Reus, a tocar de les instal·lacions del Pavelló Olímpic de Reus pel que podreu aparcar molt fàcilment. En aquest establiment podreu escollir articles pirotècnics d'entre més de 160 referències, els quals també trobareu al millor preu. Podeu consultar el catàleg 2020 de coets en aquest enllaç.

Un negoci familiar, tradicional i de proximitat

Jordi Domènech va posar en marxa el negoci familiar de la venda de  coets l'any 1994. Des d'aleshores la botiga proveeix les millors revetlles de Sant Joan i Sant Pere de Reus i voltants. Actualment són les seves filles, Cori i Roser, les que s'encarreguen de seguir amb aquesta tradició que tan preuada és en aquesta família.

  

En ser un establiment local i de proximitat, el tracte amable i professional, juntament amb l'ampli ventall de productes pirotècnics que ofereix s'han guanyat la confiança de tota la seva clientela.

Coets de Coets Jormicoy
Més de 160 referències a l'establiment: coets per a tots els gustos. | Laia Solanellas
 

Un assessorament pirotècnic excel·lent, gràcies a l'experiència

Un altre de les claus perquè els clients segueixen confiant amb el negoci és l'assessorament. Coets Jormicoy és un clar exemple de comerç de proximitat, el qual es renova anualment amb una oferta variada de productes per a tots els públics. A més, ofereixen assessorament a tots aquells que no sàpiguen quins coets comprar per les seves revetlles. Gràcies a la seva trajectòria i experiència us guiaran a l'hora de comprar segons el preu que cadascú es vol gastar i en funció del tipus de revetlla i els gustos de cada client.

També podeu contactar amb Coets Jormicoy  perquè us assessorin a l'hora de crear un petit castell de focs per alguna ocasió especial, com en una boda, comunió, festes de barri, etc. No ho dubteu i opteu per l'experiència i la professionalitat d'aquesta empresa familiar, que porta més vint-i-cinc anys fent especials aquestes ocasions a moltes famílies.

Cori Domènech de Coet Jormicoy a la botiga
Cori Domènech, una de les propietàries de Coets Jormicoy. | Laia Solanellas

Una gran varietat de coets i lots per a tots els gustos i totes les butxaques

Sovint pensem que comprar coets pot ser una gran despesa, però Coets Jormicoy  ho posa fàcil, ja que hi podreu trobar fins a 160 referències d'articles pirotècnics des de 0,25 cèntims fins als 110 euros, des de la traca d'estrelleta fins a espectaculars bateries.

Els lots coetaires  que preparen, any rere any, també tenen un gran èxit  entre les vendes anuals. És una opció fàcil i econòmica, per a totes aquelles persones que no entenguin molt de petards o que no es vulguin complicar. Trobareu una gran varietat dels millors articles de cada categoria: el lot de colors, per passar una vetllada alegre. El lot tro, per aquells a qui els agrada el soroll o el lot infantil, amb els èxits més habituals entre els més menuts.

Per altra banda, les cebetes, els trons, les bateries, fonts de color o volcans sempre són una aposta segura entre les reunions familiars  on hi ha tots tipus de gustos i edats.

A més a més... Seguretat i premis!

Comprar a Coets Jormicoy pot tenir premi, ja és tot un clàssic que per cada compra realitzada us regalaran  una participació a la Loteria Nacional que se celebrarà el 18 de juliol de 2020, el  premi  de la qual serà l'import de la vostra compra multiplicat per deu en cas que el número surti guanyador del primer premi. Així doncs teniu l'oportunitat de recuperar l'import de la vostra compra multiplicat per 10!

Per assegurar una vetllada tranquil·la i protegida, Coets Jormicoy regala disparadors de fusta en cada compra que inclogui voladors o candela, per encendre els vostres coets voladors sense cap mena de perill. En la línia de seguretat pels clients, l'establiment ha adaptat les seves instal·lacions a les mesures i protocols d'higiene i seguretat. De manera que disposen de gel hidroalcohòlic i mampares de protecció.

Lots de coets que venen a Coets Jormicoy
Imatge dels diferents lots que podeu comprar a Coets Jormicoy i dels que entren al sorteig | Cedida

Participa en el sorteig de dos lots de coets

Des de TarragonaDigital  sortegem dos lots de Coets Jormicoy, perquè pugueu gaudir de la revetlla de Sant Joan i de Sant Pere de la millor manera possible. Així doncs, des d'avui i fins al 16 de juny podreu participar en el sorteig que activarem al perfil d'Instagram de @tarragonadigital a les 15.00 hores. Els dos guanyadors/es podran triar entre el lot que més els agradi:  lot color, lot tro o lot infantil. Si voleu participar, només heu de seguir aquests senzills passos:

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital) i el de Coets Jormicoy (@coets_jormicoy).

— Fer like al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i mencionar a dues persones  amb qui compartiríeu el lot de coets.

— Per tenir més opcions, feu captura del post  i pengeu-lo al vostre Stories  mencionant a @tarragonadigital i a @coets_jormicoy.

Teniu temps per participar fins al 16 de juny. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament  perquè tindreu temps per anar-los a recollir fins al dia 20 de juny! Molta sort a tothom!