Alumnes del col·legi Lestonnac-L'Ensenyança al gimnàs

Coneix Lestonnac l’Ensenyança, una aposta per l’excel·lència

Lestonnac l’Ensenyança, personalitzant l’educació

Parlar d’excel·lència  i  personalització educativa és endinsar-se en el Col·legi Lestonnac l’Ensenyança. Un centre compromès amb l’educació amb persones professionals implicades amb la labor educativa oferint una educació integral i compromesa per a alumnes dels 0 als 18 anys i les seves famílies.

Signa, el model pedagògic de Lestonnac l’Ensenyança, dota l’alumne d’una educació, moderna, actual i adaptada als nous temps, donant resposta a les seves necessitats personals i socials. Una aposta per l’aprenentatge personalitzat on l’alumne és el màxim protagonista i es converteix en el responsable del seu propi aprenentatge i el docent esdevé en guia i acompanyant que coneix i respecta els diferents ritmes d’aprenentatge, que atén les seves fortaleses, necessitats  i  aspiracions i que ajuda a enfortir i desenvolupar les seves capacitats, habilitats i talents.

A Educació Infantil  desvetllen l'interès dels nens  i nenes per aprendre i treballar l'habilitat de qüestionar-se, fer-se preguntes i trobar respostes als reptes proposats, potenciant la seva autonomia  i  socialització. Fan una aposta per l'aprenentatge per descobriment i els projectes de treball que ajuden a treballar a través del treball de les intel·ligències múltiples, l'aprenentatge cooperatiu i la integració de les noves tecnologies com ara la programació i la robòtica en l'entorn educatiu. A través de l'ús de bits d'intel·ligència s'evidencia una millora de l'atenció i la memòria visual, augmentant el seu vocabulari i estimulant l'aprenentatge significatiu des de ben petits. Amb la matemàtica manipulativa, els nens i nenes aprenen d'una forma motivadora i engrescadora a través de l'observació, l'experimentació i la gamificació.


 

Alumnes del col·legi Lestonnac-L'Ensenyança al laboratori
 El model educatiu del centre es basa en el treball per projectes | Lestonnac-L'Ensenyança

A  Lestonnac coneixen la importància del domini de les llengües i les noves tecnologies. Tenen un model d'aprenentatge plurilingüe on aposten per la immersió de la llengua anglesa amb el suport de professors nadius des de la llar d'infants  fins a Batxillerat, permetent als nens i nenes aprendre en acció, jugant, escoltant i parlant. Potencien la capacitat comunicativa dels alumnes, facilitant que visquin experiències orientades a l'ús adequat i correcte de la llengua.

Lestonnac l'Ensenyança és l'únic centre de la ciutat de Tarragona autoritzat per impartir el Programa de Diploma del Batxillerat internacional, per la qual cosa l'alumnat té l'oportunitat d'obtenir la doble titulació de batxillerat LOMCE i IB — categoria bilingüe —. Amb aquest programa de Batxillerat Internacional, els i les alumnes poden accedir a la universitat sense la necessitat de realitzar les proves PAU.

Alumnes del col·legi Lestonnac-L'Ensenyança amb una tauleta
El col·legi Lestonnac-L'Ensenyança és un referent educatiu a la ciutat de Tarragona | Lestonnac-L'Ensenyança

Vols conèixer Lestonnac de Tarragona?

Enguany, les visites per conèixer l’escola es poden realitzar tant presencialment  — de manera individual i fora de l'horari lectiu — com virtualment.

Per a demanar informació i sol·licitar una entrevista personalitzada, entra al web oficial del col·legi Lestonnac-l’Ensenyança de Tarragona, fes clic a 'Sol·licita una entrevista' i selecciona l'etapa formativa de la qual us interessa rebre més informació.

Vols estudiar Educació Infantil o Primària? Vols preparar les proves PAP d’accés? a Lestonnac t’ajuden a aconseguir-ho!

Inscriu-te a la  sessió informativa omplint el següent formulari online.

I si necessites més informació escriu a: secretaria@lestonnactarragona.org

La previsió de dates del procés de preinscripció que estableix el departament d'educació per al curs escolar 2021-2022 des d'educació infantil de segon cicle fins al batxillerat és la següent:

— Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 15 al 24 de març de 2021

Educació Secundària Obligatòria: del 17 al 24 de març de 2021

Batxillerat: de l'11 al 17 de maig de 2021

Per una altra banda, també s'han habilitat dos dies per a la Jornada de Portes Obertes — 27 de febrer i 6 de març — a la que podreu assistir en grups reduïts i amb reserva prèvia.

Si encara et queden dubtes sobre els models formatius del centre o vols més informació sobre cadascun dels cicles, al web del col·legi Lestonnac l'Ensenyança trobaràs tota la informació que busques. No t'ho pensis més, apropa't a Lestonnac!