ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

El Bravium Teatre de Reus s'omplirà de swing, blues i jazz amb els 'Sax Ars Band'

La banda presentarà el seu darrer espectacle el pròxim 8 de juny
Els 'Sax Ars Band' torna a Reus al juny | Facebook Sax Ars Band

El pròxim dissabte 8 de juny a les 20.00 hores del vespre, els 'Sax Ars Band' tornaran al Bravium Teatre de Reus després d'omplir el Teatre Bartrina en la celebració del desè aniversari de la banda el passat octubre. «Let's Again» és el nom de l'espectacle que oferiran a tots els assistents, el qual farà un repàs per totes les melodies clàssiques del repertori de la banda, sumant-se a aquestes alguns temes nous. Tots aquells que hi estigueu interessats, ja podeu comprar les vostres entrades punxant sobre aquest enllaç. Pels que ho preferiu, també estaran disponibles a taquilla fins una hora abans del concert.

 

La banda suma prop d'un centenar d'actuacions i concerts, centrats a les comarques de Tarragona en la seva majoria. «Tots ells han aportat alguna cosa positiva en el camí musical del grup» apunta Pere Gavarró, director de la Big Band. «Destacaríem alguns com el de la Festa Major de St. Pere de Reus a la plaça de la Llibertat, el Festival Dixieland de Tarragona, Teatre Principal de Valls, Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Castell del Paborde a La Selva del Camp, etc.» continuava dient.

La banda compta amb una formació musical d'elevada qualitat | Facebook Sax Ars Band

 

Una banda nascuda de l'estimulació d'aprendre

'Sax Ars Band' va néixer fa poc més d'una desena d'anys de la mà de Pere Gavarró, director i saxofonista. Aquest va veure una gran possibilitat, tant d'ensenyament com d'aprenentatge, en l'escola de música ARS de Reus, en la qual impartia classes. Així doncs, amb l'objectiu d'estimular els seus alumnes de saxòfon, va fundar una banda en la qual tots ells poguessin seguir aprenent i millorant. En definitiva, una nova experiència per a tots ells que augmentaria la seva motivació i implicació amb el món de la música. 

 

«En un primer moment la banda estava formada per 9 o 10 saxòfons sense secció rítmica, i només es reunien els divendres vespre a la mateixa acadèmia per assajar i conjuntar alguna melodia amb l'única finalitat de passar-ho bé i sense cap intenció de portar la seva música a arreu» explica Pere Gavarró. Amb el pas del temps, el seu creixement exponencial va fer que la banda ampliés les seves fronteres, incorporant una secció rítmica i altres saxòfons. 

 

La constant implicació, actitud i professionalitat ha dut a 'Sax Ars Band' a acollir fins a 35 músics diferents. Així doncs, en l'actualitat ja podem parlar d'una Big Band, la qual la formen una quinzena de saxòfons, bateria, piano-teclat, contrabaix i el seu director. En definitiva, uns professionals del jazz, blues i swing que tornen a Reus per fer trontollar el Bravium Teatre amb la seva música. 

El jazz, el blues i el swing són els protagonistes dels concerts dels 'Sax Ars Band'  | Facebook Sax Ars Band

 

Participeu en el sorteig de 5 entrades pel concert dels 'Sax Ars Band'

Tots aquells que vulgueu gaudir del «Let's Again» dels 'Sax Ars Band' podeu participar en el sorteig de 5 entrades pel pròxim 8 de juny al Bravium Teatre de Reus. Des del dia 20 de maig, a les 20.30 hores del vespre, fins al 27 podreu guanyar una de les entrades que se sortegen a través de l'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital). Per participar només heu de seguir aquests passos:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital) i el de 'Sax Ars Band' (@saxarsband).

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant a tres amics.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital i a @saxarsband.

— Teniu temps per participar fins al dia 27 de maig. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament!