Concessionari Toyota Autoforum

La seu de Toyota a Tarragona ha participat com a punt de recollida de joguines

Toyota Autoforum va habilitar el seu concessionari de Tarragona com a punt de recollida de joguines per col·laborar amb la Creu Roja

Malgrat haver viscut un any especialment complicat, Toyota Autoforum i el seu equip humà, no han dubtat en mantenir i ampliar la seva faceta més solidària durant aquest Nadal.

L'empresa d'automoció ja havia col·laborat amb l'emissora de ràdio Cadena Ser Tarragona - Reus patrocinant les dues edicions anteriors de la campanya Cap Nen Nena Sense Joguina.

Enguany, en unes festes especialment complicades, Toyota ha volgut implicar-se encara més. Per primera vegada, va habilitar el seu concessionari  de Tarragona  com a punt de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, per fomentar la inclusió i la cooperació entre els més petits.

Els voluntaris de Creu Roja de Tarragona, que van treballar per ajudar als patges reials, van visitar el concessionari Toyota Autoforum de Tarragona durant la primera setmana de gener. Allà mateix, clients, familiars  i  treballadors d'aquesta empresa d'automoció, van aportar el seu granet de sorra a la campanya Cap Nen Nena Sense Joguina.

En menys d'una setmana es van recollir prop de 40 joguines, una xifra que pot semblar modesta però que, tant pel context com pel calendari de la recollida; es valora molt positivament. D'ara endavant, la intenció és continuar ampliant les xifres en  futures edicions de la campanya.

Des de Creu Roja Joventut Tarragona, han assegurat que «ha estat una campanya màgica». I els seus voluntaris van celebrar que tot i les dificultats que suposava la situació actual, gràcies a totes les entitats, empreses i  particulars  que s'hi han abocat, s'hagin superat totes les expectatives.

Imatge del moment de l’entrega de les joguines al concessionari
Al Camp de Tarragona 'Cap Nen Sense Joguina' va recollir 3.539 joguines, 1.173 més que l'any passat | Toyota Autoforum

La recollida de joguines per a Creu Roja i els patges dels Reis d'Orient, s'afegeix a un seguit d'iniciatives socials que Toyota Autoforum ha dirigit durant el 2020.

En aquest calendari destaca la campanya de recollida per al Banc d'Aliments; la jornada de donació de sang per al Banc de Sang i Teixits; o la col·laboració realitzada en favor de l'AECC  (Catalunya Contra el Càncer de Tarragona).

Segons les paraules del gerent Pere Vidales, l'objectiu des de Toyota Autoforum és materialitzar el seu compromís per un món més sostenible i un futur millor «a través de projectes com aquest i que incideixen positivament  en la societat que ens envolta».