Recomanacions per conduir de forma segura durant l'hivern

Tarraco Center et porta alguns consells pràctics perquè el fred no agafi el teu vehicle desprevingut
El gel és un dels fenòmens que més molesta als conductors | Cedida

Tot l'any hauríem de tenir certa cura del nostre vehicle, ja que la seguretat durant la conducció és d'allò més important. Amb l'arribada de l'hivern, el fred ja ha començat a instal·lar-se a les nostres vides i també a les dels cotxes; que durant aquesta època pateixen un canvi de temperatura brusc. En dies d'hivern, podem viure episodis de baixes temperatures, vent, boira i neu, entre d'altres. La primera recomanació i la més important és estar sempre alerta de la previsio del temps i de les condicions meteorològiques que farà allà on ens trobem o tinguem previsió d'anar.

A continuació, Ford Tarraco Center et porta alguns consells que t'ajudaran a tenir el teu vehicle a punt, per afrontar el fred de l'hivern:

- Fer una revisió general

Això és quelcom que hauríem d'anar fent durant tot l'any, tot i que si tenim planificat marxar de vacances, sobretot al Pirineu o a esquiar, és una manera segura de viatjar. Sabent el cotxe ha passat pel taller i s'ha fet un repàs general de frens, bateria, direcció, filtres i oli.

- Revisar Neumàtics

Els neumàtics són els elements que tenen més contacte amb el fred, el gel o la neu. És molt important haver revisat prèviament el seu estat - pressió, el desgast de la roda amb els dibuixos o els talls que pugui presentar-. També és imprescindible anar preparat amb cadenes de neu o bé amb neumàtics de goma especialitzada per aquestes ocasions de baixes temperatures.

- Llums

Que els llums funcionin correctament és un altre factor important, ja que a l'hivern hi ha menys hores de llum i sovint, ens podem trobar amb gelades, neu o bé boira tenir una bona visibilitat és fonamental. Això ho aconseguirem amb un bon equipament de llums pel nostre vehicle.

- Tenir sempre al maleter materials imprescindibles

Hi ha certs elements essencials que s'han de tenir sempre a l'abast per a poder afrontar un episodi fort de baixes temperatures o una nevada inesperada. Procura portar sempre un kit al cotxe amb aquests elements: rasqueta - pels vidres congelats-, cadenes, guants i una manta - per si hem de fer alguna reparació- triangles i armilla reflectant. 

Hi ha elements essencials que s'han de portar sempre el cotxe per poder afrontar un episodi de baixes temperatures | Cedida

El Nou Ford Kuga el cotxe més segur segons Euro NCAP

Una altra opció, si estàs pensant en renovar el teu cotxe, és la que et proposa Ford Tarraco Center. Adquirir un cotxe líder en protecció i seguretat pel que fa als passatgers. El SUV de Ford, el nou Kuga, ha aconseguit aquesta fita amb un 92% de puntuació. 

El nou Kuga porta acer d'alta resistència en la seva estructura i, a més, està dotat d'un disseny intel·ligent per a millorar la seguretat en les col·lisions (empra la tecnologia 3D Roll en els pilars i les línies del sostre, per exemple). La tecnologia Ford Co-Pilot 360 està pensada per a ajudar als conductors del nou Kuga a evitar accidents i distraccions. 

Aquesta tecnologia està composta per: Un assistent de pre-col·lisió amb detector de vianants i ciclistes, un detector de vora de carretera, alertes de trànsit creuat, assistent de maniobra evasiva, alertes de direcció incorrectes, i un sistema d'il·luminació davantera adaptativa, entre altres components d’última tecnologia intel·ligents.

En definitiva, un cotxe d'allò més segur per conduir sense preocupacions i amb tota comoditat. El conjunt de característiques i prestacions ofereix una experiència única al volant. Per a més informació, podeu passar per qualsevol dels concessionaris oficials de Tarraco Center, situats a Tarragona, Reus, Valls i Cambrils.

"⁉ Descobreix quin ha sigut el millor cotxe de l'any" "Montse Robinat: «Cuidem igual el client més ‘cuinetes’ que el que acaba de començar»"