Imatge d'un mural de la Cooperativa Agrícola de Riudoms

La Cooperativa Agrícola de Riudoms ofereix dues noves promocions

Les noves promocions es realitzaran a través del web amb l’objectiu de fomentar la venda

La Cooperativa Agrícola de Riudoms es va fundar l'any 1956, de la mà d’un grup d'agricultors animats pel veterinari de la vila D. Carles Caballero Monrós. 

Els començaments de l'entitat van ser força difícils per una falta de creença dels agricultors locals en el cooperativisme. Avui en dia, la Cooperativa és una realitat viva de Riudoms. Compta amb seccions de fruits secs, oli, subministraments i una secció de crèdit, que ofereix serveis bancaris als socis de l'entitat.

L'oli que s'elabora amb la denominació d'origen de Siurana té una gran consideració, i està acreditat com un dels millors de la zona. 

Avui dia, la cooperativa disposa d'un molí d'oli i una planta receptora de fruits secs amb la tecnologia més avançada, a més de l'Agrobotiga, una botiga amb atenció especial als productes de la terra de primera qualitat. 

La Cooperativa Agrícola de Riudoms afronta amb optimisme aquesta etapa i té el repte de continuar donant el millor servei als agricultors des de l'associacionisme agrari.

Per aquest motiu, aquesta setmana es posa en marxa la nova web de la cooperativa, perquè tothom pugui gaudir de l’oli i els fruits secs de Riudoms a la seva llar. 

A més a més, l'estrena de la plataforma ve acompanyada de dues promocions que no podreu ignorar.

Per tots aquells que, mitjançant el web, compreu 3 garrafes de 5 litres d'oli cadascuna, o 6 garrafes de 2 litres, podreu gaudir de les següents ofertes:

— Si no vols moure't de casa, la Cooperativa Agrícola de Riudoms s'encarrega de fer arribar la comanda a casa teva de forma totalment gratuïta.

— Si pel contrari, et ve de gust passar-te pel magatzem de la cooperativa o per l'agrobotiga a recollir la teva comanda, et regalaran 1 litre d'oli extra de forma gratuïta.

Fes ara mateix la teva comanda al web de la Cooperativa Agrícola de Riudoms i no et quedis sense el teu oli DOP.

I d'atenció, perquè no s'acaben aquí les bones notícies. La Cooperativa Agrícola de Riudoms vol oferir a tothom la possibilitat de gaudir de l'oli DOP amb un sorteig deliciós.

Estigueu atents l’Instagram de TarragonaDigital.com i no us perdeu l’oportunitat de participar i guanyar!

A causa de la suspensió de la Festa de l'oli Nou d'aquest any 2020, es faran diferents activitats a través del web de la cooperativa. Per exemple, es durà a terme el concurs de dibuixos que es realitzarà a les diferents escoles de Riudoms. D'aquesta manera, l'objectiu és agrair tant a les AMPAS, com a l'Ajuntament de Riudoms i també al Patronat de Turisme per la seva col·laboració.

Oli nou amb DOP Siurana
L'oli s'elabora amb la denominació d'origen de Siurana | Coop. Agrícola Riudoms


Comentaris