Autokolecció ofereix una àmplia varietat de verhicles d'ocasió al millor preu

Autokolecció t'explica les diferències entre els cotxes de Km0, seminous i gerència

Als concessionaris d’Autokolecció podràs trobar una àmplia varietat d’aquests tres tipus de vehicles, amb tota la garantia i seguretat de les primeres marques

En moltes ocasions, pensar en renovar el cotxe és sinònim de mal de caps, perquè les opcions que se'ns ofereixen són infinites. Un cop ens hem decidit i tenim clar que les opcions que millor encaixen amb les nostres necessitats són les d'un vehicle d'ocasió, és quan apareixen els dubtes, ja que no tenim clars els conceptes i no sabem quines són les diferències entre un cotxe km0, un cotxe de gerència o un seminou. És per això que Autkolecció vol fer-ho fàcil, aclarint tots els dubtes, perquè comprar un cotxe sigui una experiència satisfactòria, que ens proporcioni tranquil·litat.

Els cotxes d'Autokolecció són cotxes de concessionari amb totes les garanties i revisions de les primeres marques. L'objectiu principal és proporcionar-te una compra segura, que no poden oferir-te els vehicles usats que provenen de particulars.

Autokolecció ofereix un ampli ventall de vehicles de Km0, Seminous i de Gerència de primeres marques. Així doncs, si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, no dubteu en visitar qualsevol dels seus concessionaris i deixar que els seus professionals us assessorin.

s
Autokolecció disposa de vehicles de Km0, seminous i de gerència | Autokolecció

 

Diferències entre un cotxe de Km0, un seminou i un de gerència

Cotxe seminou

Es tracta d'un vehicle que ja ha estat utilitzat per un altre usuari o, la qual cosa és més habitual, que ha format part de la flota d'una empresa de lloguer de cotxes. Per aquest motiu, és estrany que superi els 25.000 km en el seu comptaquilòmetres i que tingui més de 2 anys d'antiguitat. A més, en haver estat utilitzat per diversos usuaris al llarg de la seva vida útil, el normal és que presenti un major desgast dels seus components i que es comercialitzi a un preu inferior que els quilòmetres 0 o de gerència.

Cotxe de gerència

Aquest és el concepte que sol generar una major quantitat d'incomprensió. També són anomenats cotxes de cortesia, ja que únicament s'utilitzen per a la realització de proves per part d'usuaris interessats a comprar el model o amb finalitats promocionals en salons automobilístics i esdeveniments similars.

Tot això fa que difícilment superin l'any d'antiguitat. A més, tampoc solen excedir els 5000 km de rodatge i acostumen a estar molt ben cuidats i equipats. Aquest és el motiu pel qual la majoria d'usuaris que no desitgen comprar un vehicle nou tinguin aquesta com la seva opció preferencial.

Cotxe de Km0

Es tracta de vehicles nous però que, per qualsevol qüestió, han estat matriculats per la marca o pel concessionari. Aquest és el motiu pel qual se situen dins del segment dels vehicles d'ocasió, encara que posseeixen idèntiques garanties que els cotxes nous. Amb això volem dir que, si compres un, gaudiràs de les mateixes garanties per part del venedor que si anessis tu el que encarregués la seva matriculació després de la compra.

En resum, els cotxes seminous posseeixen major desgast i han realitzat més quilòmetres durant la seva vida útil que els vehicles de gerència i els quilòmetres 0. Així mateix, un cotxe km0 és, de fet, un vehicle nou, ja que només haurà estat matriculat per qüestions burocràtiques de la marca o el concessionari que ho comercialitza, encara que sigui necessari dur a terme el canvi de titularitat per a efectuar la compra. Els de gerència poden definir-se com els que es troben a mig camí entre els uns i els altres.

Nova imatge d'Autokolecció
Nova imatge d'Autokolecció | Aut0kolecció

 

Autokolecció es redissenya per seguir oferint les millors condicions en la compra del teu vehicle

L'empresa de vehicles es troba en ple moment de creixement. El seu compromís amb la qualitat, la garantia i la seguretat cap al client, a l'hora de realitzar la compra, posa a la marca en constant evolució i és per això que durant aquest mes s'ha realitzat un canvi d'imatge de la marca, amb un estil més actual i més definit.

Autokolecció compta amb onze instal·lacions, les quals sumen més de 6.000 metres quadrats de superfície. En aquests s'ofereix un ampli ventall de vehicles de KM0, de gerència o d'ocasió perquè tothom pugui trobar l'opció que més s'adequa a les seves necessitats. La seva principal característica, així com l'objectiu pel qual vetlla diàriament, és donar un servei de qualitat, garantia i seguretat als seus clients. A més, cal destacar el compromís de totes les empreses que conformen Autokolecció, les quals són Tarraco Center, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center, Augusta Car, Full Traction i Diselauto Tarraco.

  

Professionals qualificats del sector us assessoraran en les vostres decisions, guiant-vos cap a l'opció que més s'apropi a les vostres necessitats. A més, la relació de qualitat i preu és un dels principals al·licients, ja que trobareu primeres marques a preus increïblement baixos. Turismes, esportius, familiars i molts altres models! Un ampli ventall d'opcions que no deixaran a ningú indiferent.

Podeu posar-vos en contacte trucant al 977 20 65 76, enviant un correu electrònic a: ocasio@tarracocenter.com o bé, visitant una de les 11 instal·lacions d'Autokolecció.


Comentaris