Aquopolis Costa Daurada ofereix els dimarts i els divendres bojos amb descomptes en les entrades al Parc

El Parc d'atraccions aquàtic de la Pineda ofereix als seus clients l’entrada al parc per només 16.90 euros
Aquopolis Costa Daurada reobre amb totes les mesures de seguretat | cedida

El Parc d'atraccions aquàtic de la Pineda impulsa una campanya perquè el visitant local pugui gaudir de l'experiència de passar un dia complet al parc a preus assequibles. Així doncs, cada dimarts i divendres, comprant l'entrada de manera anticipada, els clients podran accedir al parc per 16,90 euros.

L'oferta entra en vigor avui, dilluns 13 de juliol i es mantindrà fins al 26 de juliol, sempre que l'entrada s'hagi comprat de manera anticipada a través del web del Parc. Durant els mesos de juliol i agost, l'horari del parc serà d'11.30 a 19.00 hores. A partir del 31 d'agost i fins al 13 de setembre, l'horari serà d'11.30 a 18.00 hores. Els clients que disposin de l'abonament de temporada no hauran de reservar prèviament el dia i accediran per una porta lateral, totalment indicada.

Una experiència divertida i refrescant a l'aire lliure, amb totes les mesures de seguretat

El parc va reobrir les portes el passat 1 de juliol i gràcies a totes les mesures i directrius de les autoritats sanitàries que Aquopolis Costa Daurada segueix i té implantades, ha fet que el visitant pugui gaudir d'un dia d'allò més divertit amb la total tranquil·litat. Per entrar al recinte els visitants han de portar la mascareta posada i en espais comuns com punts de restauració i botiga. Com a mesura general dins del parc, és imprescindible respectar la distància de seguretat estipulada per les autoritats sanitàries i la desinfecció de mans, a través dels dispensadors que estaran ubicats per tot el parc.

Aquopolis Costa Daurada fa una crida de responsabilitat als seus clients i demana no visitar el parc si algú té símptomes compatibles amb els de la Covid-19. També, s'han implementat unes normes de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries, de tal manera que, la desinfecció del parc serà de dues vegades al dia i els operaris realitzaran una neteja constant dels espais comuns.

El parc aquàtic no pren la temperatura als visitants, ja que no està inclòs en les normatives de les autoritats sanitàries. Pel que fa a les cues de les atraccions, s'ha establert una distància de seguretat estipulada per les autoritats sanitàries. Totes aquestes mesures i normatives estan indicades a través d'elements de senyalització com vinils a terra i cartellera.

"Aquest estiu, respira aire pur i naturalesa a Mont-roig i Miami Platja" "Gaudeix d'un estiu mediterrani amb un entorn natural idíl·lic al Vendrell"