Torna l'Eco Road Show: «Connecta amb la teva ciutat» de Hyundai amb la seva gamma ECO

El concessionari Hyundai Augusta Car de Tarragona el celebrarà els dies 20, 21 i 22 de juny
El nou Hyundai Kona podrà ser provat a l'Eco Road Show | hyundai.es

 

Els pròxims 20, 21 i 22 de juny, arriba a Tarragona una de les propostes més exitoses de Hyundai, l'Eco Road Show. L'esdeveniment ja va ser celebrat el passat any a les ciutats de Madrid i Barcelona, sumant unes xifres d'assistència més que exitoses. La marca ha volgut repetir la proposta de manera millorada, ampliant-la així a tota la xarxa de concessionaris arreu d'Espanya. Així doncs, la ciutat de Tarragona també experimentarà aquesta proposta amb un elevat compromís amb el medi ambient.

 

El principal objectiu d'aquesta acció és donar a conèixer de ben a prop els beneficis i les característiques de la gamma ECO de Hyundai. Així doncs, es fa especial ressò en la importància de la preocupació pel medi ambient, així com en el compromís de la marca en desenvolupar noves propostes de consum eficient. El model Kona serà el protagonista de la jornada, ja que serà el que romandrà exposat perquè tots els assistents puguin conèixer-lo ben de prop.

 

A més, es posarà a disposició de tots els presents dos Hyundai Kona elèctrics amb els quals es realitzarà un test drive per la zona, acompanyats d'un professional que coneix a la perfecció el vehicle i les seves prestacions. La jornada, a més, comptarà amb una presentació prèvia i estàtica per tal de mostrar el model d'una manera completa.

 

El primer SUV compacte 100% elèctric d'Europa

El nou model Kona elèctric esdevé una de les millors opcions ECO del mercat en l'actualitat. La perfecta combinació entre qualitat, sostenibilitat i preu el fan protagonista del món de l'automoció. La recàrrega de la bateria es pot realitzar tant des de casa, com des d'una estació de càrrega ràpida al carrer. D'aquesta manera, repostar deixa de ser un problema, ja que existeixen diverses opcions que acompliran les teves necessitats de manera assegurada. 

 

Si esteu interessats en descobrir ben de prop aquesta nova proposta, no dubteu en assistir qualsevol dels tres dies al concessionari Hyundai Augusta Car de Tarragona i gaudir de la presentació i test drive del model Kona.