Com gaudir de l'estiu, amb les Estades Esportives del Reus Ploms

Les estades ofereixen diversió i aprenentatge cobrint la majoria de les demandes que fan les famílies. Sortegem dues estades individuals d'una setmana!
La piscina del CN Reus Ploms acollirà cada dia els infants de les Estades Esportives. | Cedida

 

El passat 25 de juny van començar les Estades Esportives d'estiu al Club Natació Reus Ploms, que s'allargaran fins al final de l'estiu i la tornada de la rutina, el 7 de setembre. Especialment pensades per divertir-se i aprendre a partir de la pràctica de diferents modalitats esportives, les Estades Esportives cobreixen la majoria de les demandes que ens fan les famílies, amb estades que poden variar entre matí, tarda o tot el dia (horaris de tarda només juliol i agost), i que inclouen la pràctica de diferents esports, tecnificació d'una hora i mitja, piscina, servei d'acollida i també deures d'estiu.

Els participants en les jornades, nens i nenes d'entre tres i setze anys, tenen l'oportunitat de fer tecnificacions durant una hora i mitja per perfeccionar la pràctica d'esports com el bàsquet, el tenis, l'atletisme, el futbol sala, el pàdel, la natació sincronitzada en anglès i la capoeira. A banda, durant tot el matí es practiquen el judo, el patinatge, la gimnàstica rítmica i el taekwondo en anglès.

Més d'una trentena d'esports per practicar

La resta del dia l'ocuparà el multiesport, que inclou més d'una trentena d'esports, des dels més practicats, com l'atletisme, el bàsquet, el futbol o la natació, fins als més desconeguts, com el golbol, el futbol flag, el boulder o el kanjam, passant pel bàdminton, jocs de taula, jocs d'aigua, les bitlles catalanes, patinatge, waterpolo o boxa. Per altre costat, els infants menors de cinc anys practicaran activitats base d'aquestes modalitats i hoquei patins. 

A més, durant una hora al dia, els nens i nenes podran gaudir de la piscina per tornar a l'activitat ben fresquets, i per un suplement de deu euros setmanals, podran treballar el quadern d'estiu amb el suport d'un professor titulat. El material necessari per a la piscina és banyador, tovallola, crema solar, casquet i xancletes de bany. A més, els infants hauran de dur esmorzar, aigua, roba i calçat còmode i esportiu, una gorra i berenar en el cas de l'estada de tarda.

Un cap de setmana especial

Aquest cap de setmana serà especial per a tots els participants i monitors de les Estades Esportives, ja que aquest diumenge dia 29 de juliol, durant tot el dia se celebrarà la Gran Festa de l'Aigua, amb castells inflables, disco, tirolines i jocs d'aigua per a tothom. En el següent enllaç podeu consultar els preus mensuals i per quinzenes, els descomptes i preus especials i tota la informació.

Sortegem dues estades esportives

Des de TarragonaDigital.com sortegem 2 estades individuals d'una setmana, de 09.00 a 13.00 hores del matí, amb multiesport i activitats durant tot el mes d'agost, a escollir la setmana. Per participar-hi heu de seguir aquests passos:

Fer-vos seguidors de l'Instagram @TarragonaDigital i del perfil del CN Reus Ploms.

— Deixar un comentari mencionant 3 amics i fer «M'agrada» al post del sorteig.

Fer una captura del post del sorteig i penjar-lo al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

Teniu temps per participar fins al dilluns 30 de juliol. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes a Instagram perquè si sou els guanyadors us contactarem per aquesta via, molta sort!

"RÀNQUING: Les 5 millors platges de Tarragona" "AGENDA: Els plans que us recomanem per fer aquest cap de setmana a Tarragona!"