Aquest estiu la Terrassa de La Fira Centre Comercial s’omple de música

Cada cap de setmana de juliol i agost: ritme, comèdia i bon ambient a la terrassa de La Fira Centre Comercial
La Fira Centre Comercial ofereix tres mesos plens de música, ritme i diversió | Facebook

Aquest estiu estarà ple de bona música gràcies a La Fira Centre Comercial de Reus, que ha preparat una sèrie de concerts adreçats a tots els seus públics. 

Cada divendres i dissabte de 19.00h a 21.00h, a la nova terrassa de la Planta Segona de la Fira Centre Comercial, posarà la nota musical amb l’anomenada La Fira Live Music.

Aquesta activitat pretén aportar estones d’oci als clients i visitants de La Fira Centre Comercial i fusionarà concerts de diferents dj’s, solistes i bandes de diversos estils musicals, des del rock al jazz passant pel chill out, amb música actual o versions dels anys 70, 80 i 90.

Un estiu ple de música de tots els estils

La Fira Live Music començarà a sonar aquest divendres 24 de juliol amb el duet Evil Rosebud que farà viatjar als assistents als anys daurats de Hollywood. L'endemà dissabte 25 de juliol, serà el torn pel grup de country, blues i rockabilly Atomic Leopards.

Serà el primer cap de setmana musical i es donarà el tret de sortida a tres mesos plens de música, ritme i diversió ja que el cicle que proposa La Fira Centre Comercial, gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, es prolongarà fins el 19 de setembre

La Dj Diddi amb música dels 80 i 90 o el duet The Saved Velvet també seran presents en aquest calendari musical que tindrà com a escenari la nova terrassa que s’ha obert al públic fa poc oferint als seus usuaris el màxim confort, nova il·luminació i més espais verds.

La Fira Live Music, adaptada a les condicions sanitàries

La Fira Centre Comercial garantirà, com ho ha fet fins ara, que es compleixin en tot moment les normes de seguretat, distància social i higiene a l’espai on tindrà lloc l’activitat de La Fira Live Music així com a la resta de les seves instal·lacions. L’objectiu principal d’aquesta proposta és posar música a l’estiu i complementar l’estona de compres dels clients de La Fira Centre Comercial amb moments d’oci i distracció.

El cartell de tota la programació de concerts es troba a la web oficial de La Fira Centre Comercial o fent clic en aquest enllaç per descarregar el PDF «Programa de La Fira Live Music»

Evil Rosebud van inaugurar la Terrassa d'Estiu amb hits dels anys daurats de Hollywood | La Fira Centre Comercial

"Agenda: Aquest estiu els més petits fan de grangers al casal d'estiu de DiadeGranja.com" "Peixos Savall estrena instal·lacions per atendre millor al servei de restauració"