Zona Fitness reobre les seves portes amb força i amb el compliment de totes les mesures de seguretat

L'article 42 de l'ordre SND/414/2020, del 16 de maig, del BOE indica que es poden obrir les instal·lacions esportives cobertes en la fase 2
El gimnàs torrenc es troba situat al carrer de la Capella número 3, al centre de la localitat. | Zona Fitness

Aquests mesos excepcionals de crisi sanitària a causa de la Covid-19, hem viscut amb molts dubtes i incerteses. La informació que se'ns ha proporcionat per part de les autoritats competents ha sigut molta i molt canviant, fet que ha generat confusió en molts sectors professionals. És el cas dels gimnasos, els quals han patit un bombardeig d'informació contradictòria, aquesta es va generar després que el ministre de sanitat Salvador Illa fes unes declaracions en una roda de premsa, tot i que en el BOE la legislació és una altra. 

Així doncs amb la llei a la mà i emparant-se amb l'article 42 de l'ordre SND / 414/2020, del 16 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional establertes després de la declaració de l'estat d'alarma en aplicació de la fase 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, i actualitzada el 24 de Maig. El gimnàs Zona Fitness ha pogut, finalment, reobrir les seves portes i ho fa amb més força que mai.

  

La reobertura s'ha fet amb normalitat i complint amb un estricte protocol de desinfecció de cada element comú i amb el límit d'aforament previst per a aquest tipus d'instal·lacions. El gimnàs ha posat a disposició dels clients tot un apartat informatiu en el seu web, on explica les mesures i protocols que s'han de dur a terme a l'hora de fer un entrenament.

Control d'aforament per adaptar-se a la nova normalitat

Evolucionem cap a un model de fitness en el qual la reserva d'activitats i espais és una evident necessitat. El gimnàs torrenc ha adaptat el seu sistema de reserves, espais i valoracions a través de la seva App, Trainingym disponible per a iPhone i Android.

L'objectiu a part de facilitar un registre d'accessos obligatoris per la seguretat i salut dels clients, també ofereix una eina de control de manera automàtica de la productivitat i eficiència dels serveis del gimnàs per tal d'ajudar a guiar en decisions més operatives.

Pas a pas: com anar al gimnàs Zona Fitness de Torredembarra

El centre ha posat a disposició de l'usuari un seguit d'eines que faciliten l'estada al gimnàs, de manera que sigui fàcil, aporti confiança i seguretat a tothom que vulgui fer un entrenament. A través d'un vídeo i d'una clarificadora explicació del pas a pas d'un entrenament expliquen com s'ha de fer la reserva prèvia, tot el que es necessitarà per anar a entrenar al gimnàs, quines són les normatives de l'entrada al centre i com s'esdevindran i algunes recomanacions a tenir en compte durant l'entrenament i un cop finalitzat l'exercici.

Sense dubte, una manera d'aportar calma i seguretat als clients del gimnàs, en un moment tan delicat on l'atenció al client és més important que mai.

"Recomanacions: Les millors lectures d'aquest mes de maig" "Imprescindibles: Les 5 rutes a peu pels camins del Baix Camp"