Arriben els «ECO Move Days» amb descomptes de fins a 8.000 € en una gran selecció de models Hyundai

Augusta Car Hyundai ofereix descomptes espectaculars, durant tot el mes de novembre, si fas un canvi de vehicle i el finances
L'oferta dels «ECO Move Days» la trobaràs als concessionaris d'Augusta Car Hyundai de Tarragona, Reus, Cambrils i Valls. | Cedida

Augusta Car concessionari oficial de la marca Hyundai ha transformat les seves famoses promocions «Move Days» pels «ECO Move Days». Així que, durant tot el mes de novembre podreu gaudir de fins a 8.000 € de descomptes, exclusius per aquesta operació si finances el teu nou vehicle. Aquesta oferta que, consisteix a canviar el vostre antic cotxe per un Hyundai nou a escollir d'entre una àmplia gamma ECO de Hyundai Augusta Car.  

Una proposta que té per objectiu fomentar la venda i posterior circulació dels seus models ecològics i contribuir així, en un planeta més sostenible. Així doncs, si esteu pensant en renovar el vostre vehicle per un de nou i més ecològic, o bé en ampliar la vostra «flota» personal, aquesta és la vostra oportunitat!

  

Tots aquells que vulgueu aprofitar aquesta promoció, podeu demanar cita prèvia a través d'aquest formulari o arribar-vos a qualsevol concessionari d'Augusta Car, els quals trobareu a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls on professionals del sector us informaran sobre tots els detalls d'aquesta oportunitat!

  

Professionals del sector automobilístic us atendran a Augusta Car Tarragona. | Laia Solanellas
 

Encara no coneixes la gamma ECO de Hyundai?

Augusta Car inclou deu models dels seus vehicles més ecològics i sostenibles a la nova promoció dels «ECO Move Days», entre ells ens trobem: Hyundai Tucson, i30, Kona Híbrid Elèctric, el Kona Elèctric, i10, i20 active, Tucson Híbrid 48v, Santa Fe, Nou Iònic Híbrid, i20. Els quals compten amb unes característiques d'última tecnologia, que compliran les vostres expectatives i necessitats.

  

Descobreix el Hyundai i30, el cotxe que ofereix els descomptes més increïbles durant els ECO Move Days

Amb un disseny inconfusible, aquest model compta amb tota la seguretat activa i eficàcia. També ofereix una connectivitat avançada adaptable a les teves necessitats. L'i30 és el model que estaves buscant, un clar exemple de superació i evolució, tal com es veu plasmat en el seu sistema de detecció de fatiga del conductor (DAA), la funció d'informació de límits de velocitat (SLIF), el sistema de detecció de l'angle mort (BSD) i el sistema d'alarma de col·lisió frontal (FCWS) i de frenada autònoma d'emergència (AEB).

 

Seguretat, confiança, tecnologia i sostenibilitat són els principals objectius d'Augusta Car

Augusta Car és el concessionari oficial Hyundai a la província de Tarragona. El seu objectiu principal és oferir als seus clients un servei personalitzats i adaptat a les necessitats de cada persona, i això només es pot oferir a través de la confiança i la seguretat. Per aquest motiu, Augusta Car Hyundai vetlla per brindar un transport que sigui innovador i amb tecnologies òptimes, però sobretot que gràcies a aquestes últimes contribueixi positivament en la millora del medi ambient i la no contaminació. És per això que cada vegada més ofereixen promocions de la seva gamma de vehicles ECO.

Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera de València N-340, Km.199. També tenen operatiu el telèfon 977 552 414 per a consultes més ràpides i directes.

"🌬📚RECOMANACIONS: Els millors llibres per gaudir dels dies novembre" "🔝LLISTA: Els 3 productes fets a TGN que han revolucionat la cosmètica natural"