L'última tendència en decoració i disfresses per Halloween la trobaràs a Merca Eurasia

A Merca Eurasia, el multipreu més gran del Camp de Tarragona, trobaràs tota mena de complements, disfresses, decoració i articles de broma per passar un Halloween terroríficament inoblidable
A Merca Eurasia trobareu articles i idees per ser els millors amfitrions o convidats d'aquest Halloween | Laia Villalbí

 

S'apropa una de les dates més esperades de l'any, la Castanyada i el Halloween. Fa uns anys que hem adaptat a la nostra tradició la festivitat d'origen celta, que se celebra especialment als països anglosaxons. Des d'aleshores tenim tres opcions: celebrar la castanyada, el Halloween o el 'Castaween', que seria una combinació de les dues. Ja siguis més de celebrar una tradició o una altra, el que no hi pot faltar a la nit del 31 d'octubre és la festa.

La decoració i el parament de taula a l'última a Merca Eurasia | Laia Villalbí

 

A Merca Eurasia tenen tot el que necessites, des d'articles de decoració per la casa i parament de taules (tot associat als colors tipics de la festa, el negre, el blanc, el taronja i el lila) complements, articles de broma (com ferides, mans i peus postissos, ulls de goma, etc.) fins a disfresses per a tota la família i pintures facials per fer decoracions.

Trobaràs el que necessites per viure un Halloween diabòlic a Merca Eurasia | Laia Villalbí

 

Perdre't pels passadissos d'aquest gran multipreu, de ben segur que, no et deixarà indiferent. Trobaràs des d'idees creatives fins a les més tradicionals per passar una nit terrorífica entre esquelets, bruixes, dimonis i altres bèsties que formen part de la tradició i ens transportaran a escenaris que ens gelin la sang. Merca Eurasia ha organitzat una mostra i exposició de productes ideals per a la decoració de les nostres llars en aquesta època.

Les últimes tendències en disfresses per aquest 2019

Disfressar-se o decorar la casa per Halloween és un clàssic amb les carabasses, els fantasmes, els ratpenats i les aranyes. Tot i que cada any sorgeixen novetats, sovint, a causa d'influències de la televisió o el cine.

A Merca Eurasia trobaràs les novetats més buscades per celebrar aquesta nit terrorífica:

El pallasso assassí de Halloween | Laia Villalbí

 

— Pallasso assassí, sempre ha estat de moda per Halloween però aquest any ha ressorgit arran de l'estrena de la pel·lícula 'It 2' i 'Joker', actualment a la cartellera.

Disfressa de 'La Catrina' i del Dia dels Morts | Laia Villalbí

 

— La disfressa i complements de 'La Catrina' i del Dia dels Morts no són cap novetat, al contrari, representen una tradició mexicana amb segles d'antiguitat. Però l'any 2017, Disney va estrenar la pel·lícula 'Coco', en la qual als morts estaven representats per esquelets, ja que a Mèxic, 'La Catrina' és la imatge associada al dia dels difunts.

Màscares de famoses pel·lícules i sèries de televisió | Laia Villalbí

 

— La disfressa i la mascara de la famosa sèrie de Netflix la Casa de Papel, entre altres màscares tradicionals i típiques de Halloween com Dràcula o Frankenstein.

  

Merca Eurasia, és el multipreu més gran del Camp de Tarragona amb 6.000 metres quadrats | Laia Villalbí

 

Tot el que necessiteu per decorar el vostre menjador, la cuina, per parar la taula amb aire de Halloween, per guarnir el jardí i molt més, segur que ho trobeu a Merca Eurasia, el multipreu més gran del Camp de Tarragona amb 6.000 metres quadrats de productes de tota mena, i que sempre té una part especialitzada a la temàtica o època de l'any que pertoca.

Merca Eurasia, que està situat al carrer Perú 17, a la zona del Tecnoparc que toca amb l'avinguda de Tarragona. L'horari de Merca Eurasia és de 09,30 a 21,30 hores, de dilluns a dissabte. A més, podreu aparcar còmodament amb l'ampli pàrquing de més d'un centenar de places que posa a la disposició dels seus clients.

"💡CONSELLS per evitar les greus conseqüències del canvi climàtic!!" "📣OFERTA EXCLUSIVA: Grans descomptes a Jaguar durant la Fira ExproReus!"