Vuit dies replets de descomptes amb els 'Hyundai DAYS' d'Augusta Car

Del 20 al 28 de juny podreu gaudir de descomptes en més d'una cinquantena de vehicles
Tornen els 'Hyunday DAYS' a Augusta Car | Laia Solanellas

Augusta Car torna amb una de les cites més esperades per tothom, els 'Hyundai DAYS'! En aquesta ocasió, serà del 20 al 28 de juny quan podreu gaudir de descomptes espectaculars en 58 vehicles de la marca Hyundai. Així doncs, durant vuit dies tindreu temps suficient per a visitar qualsevol de les instal·lacions d'Augusta Car i descobrir quin és el model Hyundai que més s'adequa a les vostres necessitats. 

 

Com a tota bona notícia, també hi ha una petita part negativa. En aquest cas, aquesta és que els vehicles inclosos en la promoció dels 'Hyundai DAYS' són limitats, de manera que no recomanem que ho deixeu per últim dia! Preus d'escàndol en cotxes d'una impecable qualitat, els quals compliran les expectatives de tots els clients. Si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, marqueu aquesta data al calendari perquè de ben segur que us serà de profit!

 

Una marca compromesa amb la qualitat dels seus serveis

Tant els vehicles com tots els professionals que formen part dels concessionaris Augusta Car us acompanyaran durant tot el procés de compra del vostre vehicle. D'aquesta manera, la confiança dipositada en aquest serà molt major, ja que podreu comptar amb un suport especialitzat. Si esteu interessats en descobrir més aspectes de la marca, podeu assistir a qualsevol dels concessionaris Augusta Car que trobareu a Reus, Tarragona, Cambrils, Valls i al concessionari col·laborador de Montblanc.

 

A més, la marca presenta una gamma de vehicles híbrids i elèctrics, mostrant el seu especial compromís amb el medi ambient. Aquesta contribueix a reduïr les emissions de CO2, utilitzant sistemes menys contaminats que els tradicionals. Aquest és un aspecte molt valorat per la majoria dels clients, ja que no només són vehicles sostenibles, sinó que també presenten nombrosos avantatges en el seu ús. A l'hora de repostar, d'accedir a grans ciutats, de pagar impostors, etc. són alguns dels moments en els quals queden palesos.