Inscripcions obertes per l'última edició de liquidació privada, el Summer.cat Munich

La tercera edició tindrà lloc els dies 15 i 16 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona
El Summer.cat Munich celebra la tercera i última edició | Facebook Munich

El compte enrere per una nova edició del Summer.cat Munich ja ha començat. El cert és que els pròxims 15 i 16 de juny, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà, una vegada més, unes jornades carregades d'esport, moda i, sobretot, de descomptes. Així doncs, si sou uns amants de la moda i del calçat, apunteu-vos aquesta data al calendari perquè de ben segur que us serà d'interès!

 

Si heu assistit a altres edicions, sabreu que podeu participar en un sorteig d'entrades que us permetran accedir a la venda privada de Munich amb l'acompanyant que vosaltres escolliu. Per participar és requisit indispensable que realitzeu la inscripció prèviament a través del formulari que trobareu punxant sobre aquest enllaç. També serà necessari reclutar, com a mínim, a un amic. Si sou dels que ha aconseguit fer-ne més de 10, entrareu al sorteig de 25 entrades VIP que us permetran accedir els primers a la zona i emportar-vos dos parells de sabates Munich completament gratuïtes!

 

Si guanyeu una de les 25 entrades VIP, us emportareu dos parells de Munich de regal | Facebook Munich

 

La manera d'aconseguir reclutaments és aconseguint que els vostres amics s'apuntin a través de l'enllaç que podreu compartir amb ells una vegada hàgiu formalitzat la vostra inscripció a través del formulari. Els guanyadors rebran uns PINS, els quals serviran com a targeta d'entrada i acreditació. El sorteig d'aquests es realitzarà el dia 4 de juny, però no serà fins al dia 7 quan es comencin a comunicar els guanyadors, via SMS i e-mail.

 

Munich, una marca amb dècades d'història

Des de l'any 1939, Munich s'està consolidant com una de les marques de referència en calçat esportiu. La marca ha volgut fer un pas més en el seu perfil professional i s'ha endinsat, també, en el món de la moda, obtenint un important ressò tant en l'àmbit nacional com en l'internacional. Així doncs, el perfil «streetwear» de les seves  propostes ha esdevingut un «must» temporada rere temporada. En definitiva, una marca que, actualment, compta amb una fama i un perfil reconeguts arreu del món.

Comoditat, elegància i esport al calçat de Munic | munichsports.com

Si voleu descobrir-la, no desaprofiteu l'oportunitat que arriba a mitjans de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, el Summer.cat Munich.

 

Més notícies de la categoria Branded content