El Jaguar I-PACE serà l'enveja del motor a l'ExproReus amb descomptes immillorables

Jaguar estarà a la Fira ExproReus, entre el 10 i el 13 d'octubre i comptarà amb descomptes exclusius
Jaguar oferirà els millors descomptes a ExproReus 2019 | Jaguar

  

Com cada any a l'octubre arriba la fira multisectorial de referència 'ExproReus', tot un clàssic per la ciutat de Reus i per la província de Tarragona.

  

L'exposició destina 10.000 m² d'automoció, per la venda de vehicles una gran oportunitat per les marques que durant tot l'any esperen aquest esdeveniment. La gran afluència de públic que rep aquesta tradicional exposició, fa que les marques guardin les seves millors ofertes única i exclusivament per aquells quatre dies.

    

Com és el cas de Jaguar, la marca Britànica coneguda per les seves luxoses berlines i els seus automòbils esportius, que assistirà a la fira amb el model I-PACE elèctric, de la mà de Jaguar Full Traction concessionari oficial de la casa a Tarragona. On de manera única i poc habitual estarà a la venda amb uns descomptes immillorables.

  

Si sou amants de la conduccióserà una gran oportunitat per descobrir aquest model que ha sigut guardonat com a millor cotxe de l'any 2019 pel que fa a disseny i sostenibilitat.

I-PACE, el primer SUV de Jaguar 100% elèctric amb altes prestacions

El Jaguar I-PACE, és una perfecta combinació de rendiment, tecnologia i estil.

Amb una qualificació de cinc estrelles Euro NCAP, es consolida com un dels vehicles més segurs de la seva gamma i posa en manifest el compromís de Jaguar per oferir vehicles familiars segurs.

Amb un disseny elegant i aerodinàmic, el Jaguar I-PACE ofereix una sèrie de detalls que no deixen indiferents a ningú i que fan més còmode la conducció: 

  

Una càrrega completa del vehicle proporciona una autonomia de 470 i 415 km en el cicle WLTP.

— El par instantani i la tracció total proporcionen a l'I‑PACE l'acceleració d'un autèntic esportiu. Aconsegueix 100 km/h en 4,8 segons. 

— La bateria de 90 kWh està feta amb cel·les d'ió-liti d'alta densitat energètica. Gràcies al seu disseny i els seus moderns sistemes de gestió tèrmica, garanteix una llarga vida útil i ofereix períodes prolongats de potència màxima constant.

— L'I‑PACE inclou dos motors elèctrics síncrons d'imants permanents. Aquests motors, similars a la tecnologia del cotxe de carreres I‑TYPE Formula E, generen 294 kW (400 CV) i 696 Nm de parell.

— Amb un carregador ràpid de 50 kW de CC (com el que es troba en la majoria de les estacions de càrrega públiques de corrent continu), l'I‑PACE pot aconseguir fins a 270 km d'autonomia per hora.

Si voleu descobrir més sobre aquest model i els descomptes únics que oferirà a la Fira ExproReus, apropeu-vos a l'estand de Jaguar Full Traction.

"👉 Coneixes les diferències entre els cotxes de Km0, seminous i gerència?" "🍁👣RUTES: Viu la tardor amb els cinc sentits a la Ribera d'Ebre!"