alumnes-la-salle-tic-tac-educacio-fisica

La Salle Tic-Tac, una escola petita amb un marcat i diferencial caràcter familiar

Durant tot el mes de març l'escola celebra la jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer un programa educatiu que s’adapta als avenços personals de cada infant

Des de fa tres anys s’ha incorporat a l’oferta educativa de la ciutat de Tarragona una nova escola amb un marcat caràcter familiar: La Salle Tic-Tac, un centre amb Llar d’Infants i Educació Infantil que ofereix servei a nens i nenes d’entre 1 i 5 anys. Obrirà les seves portes durant tot el mes de març per a tots aquells que la vulguin conèixer.

Es tracta d’una escola petita que basa bona part de la seva dedicació a promoure el desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants en aquesta etapa tan important de la seva vida.

alumnes-llar-infants-la-salle-tic-tac
Alumnes de la Llar d'Infants de La Salle Tic-Tac | Cedida

 

Aconsegueix una educació integral i global mitjançant la metodologia de treball per projectes, el treball d'internivells, els programes innovadors propis de les escoles La Salle (programa Destí) i l’activitat de natació que s’ofereix de P3 a P5.

També ofereix servei d’acollida matinal, casal d’estiu i servei de menjador. Diàriament, el menjar es cuina a La Salle Tarragona i es trasllada en transport isotèrmic fins a La Salle Tic-Tac, amb atenció i cura dels casos d’al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.

Més que una escola, una segona casa

Les dimensions de La Salle Tic-Tac fan possible un tracte personal amb cada infant i amb cada família que, cada dia, esdevé una experiència enriquidora i positiva. I és que, diàriament, comparteix amb les famíliesles inquietuds, els dubtes i els reptes que acompanyen la criança i aprenentatge dels petits.

alumnes-la-salle-tic-tac
Alumnes de La Salle Tic-Tac | Cedida

 

El principal objectiu és que els mateixos nens i nenes siguin els autèntics protagonistes dels seus avenços, a la vegada que la família i la resta de companys també en són partícips.

Els valors i les emocions impregnen tot el que passa a l’escola, des del bon dia i acollida del matí. És aquest ambient familiar i acollidor el que aprecien i recorden tots aquells que han passat per La Salle Tic-Tac.

 

Cada infant aprèn al seu ritme

A l’escola potencien totes les intel·ligències mitjançant tres grans dimensions: psicomotriu, socioemocional i cognitiva. El respecte al ritme i manera d’aprendre de cada alumne, la cura de la seva autoestima i el tracte individualitzat són aspectes molt importants.

la-salle-tic-tac-portes-obertes
Alumnes de La Salle Tic-Tac | Cedida

 

Treballen com a llengua vehicular el català i complementen l’àrea lingüística amb una sessió diària en anglès (P3 a P5). A més, el nombre d’alumnes del centre permet una flexibilitat i un funcionament singular i diferent que fomenta el treball col·laboratiu entre nens i nenes de diferents edats, experiència de gran valor socioemocional.

La Salle Tic-Tac ofereix visites personalitzades de dilluns a divendres cada matí entre les 9.30 i les 10.30 h o cada tarda entre les 15.30 i les 16.30 h. Es poden reservar a través de la pàgina web de La Salle Tic-Tac

alumnes-la-salle-tic-tac-professora
Alumnes de La Salle Tic-Tac escoltant a la professora durant una classe | Cedida

 

FITXA TÈCNICA

Rambla Lluís Companys, 12,Tarragona

Telf. 977 21 42 88

Mail. info-tictac@lasalle.cat