El Lexus RC és el nou protagonista de la pel·lícula 'Men in Black: International'

El coupé esportiu es converteix en el vehicle més utilitzat per a salvar l'univers en la nova producció
El Lexus RC serà el vehicle oficial dels Homes de Negre  | cedida
 

La recent estrena de la gran pantalla, 'Men in Black: International', ha inclòs un nou protagonista: el coupé esportiu Lexus RC. I és que s'ha convertit en el vehicle oficial utilitzat pels Homes de Negre per a poder dur a terme les seves missions i salvar l'univers de qualsevol amenaça present. Així doncs, l'elit dels agents secrets de la galàxia utilitza el nou coupé per a poder desplaçar-se i aconseguir els seus objectius. 

  

Aquesta nova producció té com a principal finalitat defensar la Terra d'un talp de dins de l'organització. Així doncs, necessitaran una extensa flota per a poder moure's i descobrir qui és aquest personatge que tant de mal està causant a l'organització i al planeta. Per aquest motiu, el nou Lexus RC ha experimentat, recentment, un canvi en la seva estètica, convertint-lo en molt més aerodinàmic, lleuger i, per descomptat, amb unes prestacions perfectes per ajudar als Homes de Negre en la seva missió. 

 

Lisa Materazzo, vicepresidenta de màrqueting de Lexus deia «hem afegit algunes funcions avançades al RC per ajudar als agents dels Homes de Negre, creant una màquina autènticament única per a lluitar contra els alienígenes». Va continuar dient «estem desitjosos que els espectadors vegin el RC com mai l'han vist anteriorment».

Els agents necessitaran una àmplia flota de vehicles per a salvar el món | cedida

 

Una col·laboració de cine

Jeffrey Godsick, vicepresident executiu de Gestió de marca i Aliances globals de Sony Pictures Motion Picture Group afirma que «ens fa molta il·lusió col·laborar amb Lexus en aquesta campanya multinivell de recolzament a 'Men in Black: International'. El coupé premium Lexus RC és el vehicle perfecte perquè el nostre equip d'agents dels Homes de Negre, encapçalat per Chris Hemsworth i Tessa Thompson, pugui protegir la galàxia».

 

La col·laboració entre Lexus i la producció de Sony Pictures comptarà amb la integració d'un anunci televisiu amb les dues marques inclòs en el llargmetratge. Així doncs, podreu gaudir de dos grans en col·laboració, oferint a tots els espectadors i amants del motor la combinació perfecta per a veure una pel·lícula excepcional.