A l'agència Macredi 2.0 són especialistes en màrqueting digital

Macredi 2.0, l'agència que ofereix màrqueting digital per empreses basat en l’escolta activa

L’agència de màrqueting digital que ofereix transparencia, efectivitat i coneixement per donar visibilitat i valor al teu negoci

El sector digital ha revolucionat el món sencer. Ha modificat la manera com ens comuniquem amb les persones i això també ha afectat les empreses, que busquen noves solucions a l'hora de comunicar-se amb els seus clients, a través de les noves tecnologies.  Un dels principals fracassos de les empreses en l'àmbit digital, és pensar que elles mateixes podran abastar la tasca de màrqueting i la comunicació online; i que portar les xarxes socials no deu ser tan difícil.

A l'agència Macredi 2.0 són especialistes en màrqueting digital a escala local i fan visible la teva empresa  a través d'una anàlisi i estratègia amb la garantia i certificació d'empreses com Google i Facebook Blueprint.  Els seus valors més fonamentals són la transparència, l'efectivitat i el coneixement, perquè són conscients del núvol digital en què les empreses viuen actualment, invertint diners en estratègies fantasma que finalment no obtenen els resultats promesos.

Els seus valors més fonamentals són la transparència, l'efectivitat i el coneixement del client
Els seus valors més fonamentals són la transparència, l'efectivitat i el coneixement del client | Cedida

Identificar les necessitats de cada empresa és la clau de l'efectivitat

El que caracteritza a l'equip de Macredi és l'honestedat amb què cuiden al client, a l'hora d'identificar les necessitats i valorar les diferents tècniques de màrqueting que poden encaixar amb una empresa o una altra. Actualment saber classificar els públics específics en diferents segments és la clau de l'efectivitat. Per poder portar-ho a terme, és imprescindible crear un vincle de proximitat i confiança amb el client.

La garantia i aval de les grans empreses tecnològiques

Actualment l'agència de màrqueting digital  és partner de Google, de PayPal i Facebook Blueprint.  Aquestes aliances els proporcionen una certificació que valida els coneixements de manera escrupolosa i segura. No només en el bagatge, sinó que també s’aprova a través d'exàmens i regulacions diàries sobre les tasques que fan. Aquest és un fet que, sens dubte, aporta la confiança i la garantia als clients de les tasques que fan.  L'experiència que els avala, també els ha portat a créixer fins a Barcelona i Madrid per treballar com a agència especialista d'altres agències que ofereixen el servei digital.

L'agència Macredi 2.0 està a Vila-seca, tot i que ofereix serveis arreu del territori
L'agència Macredi 2.0 està a Vila-seca, tot i que ofereix serveis arreu del territori | Cedida

Una empresa que, a través de l'escolta, detecta les teves carències digitals

Macredi 2.0 està formada per un equip fix de sis persones i quatre més de manera discontínua, oferint  a Tarragona, Vila-seca, Cambrils, Salou i Reus, un servei integral de màrqueting, de programació multilingüe i multiplataforma (WordPress, Drupal, Prestashop, etc.)  disseny gràfic, il·lustracions i reputació online.

Si voleu saber-ne més podeu entrar al seu web Macredi 2.0. També podeu contactar-hi a través del correu electrònic: info@macredi20.com, o del telèfon 687 57 89 18 / (977) 78 95 42