Mags, bruixes i tallers en una divertida «Harry Potter Book Night» a la Galatea de Reus

Ahir va tenit lloc una de les cites més esperades de l'any pels fanàtics d’aquest món de mags i bruixes creat per J.K. Rowling
L'emblemàtica llibreria reusenca es va vestir de gala per l'ocasió | TarragonaDigital

Un any més s'ha celebrat un dels actes més especials per la llibreria Galatea de Reus, la Harry Potter Book Night. Aquesta és una iniciativa que va ser creada per l'escriptora britànica J. K. Rowling, i que se celebra arreu del món el primer dijous de cada mes de febrer. Un esdeveniment carregat de màgia, de tallers, diversió, lectura i encanteris que giren al voltant de l'univers d'aquesta saga literària tan aclamada entre petits i no tan petits.

La tarda va començar entre varetes, bufandes, barrets, capes, ulleres rodones de pasta negres, entre altres complements que els més petits van portar per l'ocasió, així com l'emblemàtica llibreria reusenca també es va vestir per l'ocasió. On es van poder observar les diferents banderes de cada casa i altres detalls que omplien la sala.

Els assistents també es van vestir per l'ocasió amb detalls dels personatges de la saga | TarragonaDigital

 

Cerimònia de selecció del barret, tallers, lectures dramatitzades i l'esperat Trivial 

La Cerimònia de Selecció de barret va donar el tret de sortida a una tarda de diversió i entreteniment. La màgia i els encanteris, juntament amb el barret, van decidir a quina casa havien d'anar els petits aprenents de mags que s'havien posat en fila i estaven expectant el seu torn.

La sorpresa van ser els dos personatges de la saga: Lucius Malfoy y Moaning Myrtle -interpretats pels actors de Produccions Lucky & Luke-, que van impartir la cerimònia i els tallers relacionats amb activitats pròpies de l'escola de Hogwarts. També van interpretar fragments de lectures dramatitzades d’alguns personatges dels llibres de J.K. Rowling, on els oients es van endinsar en un món ple de màgia, amb escenaris com el castell de Hogwarts, el camp de quidditch o la famosa i coneguda andana 9 i 3/4.

Imatge de Lucius Malfoy durant la Harry Potter Book Night | TarragonaDigital

La tarda va acabar amb el joc del Trivial que estava format per diferents grups: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw, Hufflepuff, Professors o Mortífags, i on els assistents van haver de demostrar els seus coneixements sobre el món de Harry Potter. Un dia molt intens ple d'aventures i emocions pels més fanàtics i seguidors d'aquesta saga de set novel·les.

Sens dubte, un acte que ja és tota una tradició a la llibreria Galatea de Reus i que, any rere any, ja és tot un èxit. Una tarda carregada de màgia, amb l’objectiu fomentar la lectura i de fer reviure les aventures d'en Harry Potter. On petits i grans poden gaudir d'aquesta iniciativa.

"☕📚 RECOMANACIONS: Els llibres més destacats de febrer!" "Tarraco Center dona suport a l'Associació Asperger -TEA del Camp de Tarragona"