Alumna de La Martina Kids&us

La Martina Kids&Us ofereix una immersió del cent per cent en la llengua anglesa

Aquesta escola és un referent en el Camp de Tarragona en l’ensenyament d’idiomes

Amb més de 13 anys de consolidació en el nostre territori, l’escola La Martina Kids&Us ofereix cursos d’anglès per a nadons a partir d’1 any a través del mètode Kids&Us, una metodologia contrastada i innovadora que fa que els més menuts de casa aprenguin una llengua estrangera com si es tractés de la llengua materna. 

Tot això és possible gràcies a la immersió 100% en anglès i a l’exposició continuada i rica en continguts, a través de la identificació amb uns personatges que tenen la mateixa edat i vivències que els alumnes.

A La Martina Kids&Us coneixen en profunditat el desenvolupament lingüístic dels infants, i és per això que les sessions fins als 2 anys tenen una durada de 45 minuts i els grups són reduïts i familiars, d’un màxim de 5 nadons per aula. A partir dels 3, passen a ser d’1 hora setmanal, fins a arribar a les 3 hores setmanals en nivells superiors. 
 

Alumnes a la Fun Week de La Martina Kids&Us
Des dels 3 anys, la supervisió de l’aprenentatge és constant | La Martina Kids&Us

A mesura que van creixent, es va canviant de personatges i de referents, però sempre es manté la connexió amb els protagonistes i amb les seves inquietuds: se’ls hi cauen les dents, es posen malalts i no poden anar a l’escola, visiten el zoo, cuinen un pastís d’aniversari, són superherois, etc.

En conseqüència, aprenen amb rapidesa i amb solidesa, ja que la seva motivació i participació a classe són molt grans. A més, la supervisió de l’aprenentatge és constant i ja des dels 3 anys, els alumnes passen per un test oral cada cop que s’acaba una de les històries que treballen. 

Continuïtat en l’anglès fora de l’escola i en vacances

L’escola ofereix una continuïtat fins als 18 anys, on els alumnes treballen continguts adaptats al Marc Europeu de Llengües, des de l’A1 al C2. L’escola també és coneguda pel mètode comunicatiu pels adolescents i adults, on es prima la capacitació oral des del primer moment i, al llarg del curs lectiu, les habilitats comunicatives dels alumnes — entendre, parlar i escriure — es veuen incrementades i reforçades enormement.

Aprendre anglès a La Martina Kids&Us no és només això, sinó que també s’ofereixen un seguit d’eines i d’activitats extres que donen continuïtat a les classes: aplicacions didàctiques per als dispositius mòbils, tauletes i ordinadors; materials digitals adients per a cadascun dels nivells; tallers de cuina i obres de teatre; preparació d’exàmens oficials i estades a l’estranger; casals urbans i colònies d’estiu.

Un munt de moments en els quals els infants poden continuar practicant l’anglès fora de l’escola i en època de vacances. 

Minipop de La Martina Kids&Us
Les habilitats comunicatives i la capacitació oral dels alumnes és la prioritat de l'escola | La Martina Kids&Us

Una escola adaptada a les noves mesures de seguretat

El curs vinent les classes seguiran tenint la qualitat i l’excel·lència que els caracteritza, tenint en compte les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries davant aquesta situació excepcional derivada de la Covid-19.

A més, fruit d’aquesta crisi sanitària, Kids&Us ha apostat fort per l’escenari virtual i ha dut a terme la digitalització del mètode. Així, el curs no es veurà interromput en cap cas, ja que es podrà seguir tant de manera presencialtelemàtica, sigui quin sigui el curs que la pandèmia prengui. 

No dubteu en visitar-los i conèixer-los de més a prop, ja que els centres també són un univers de colors i els materials són únics i originals. Els trobareu a Tarragona, a Reus, a Cambrils i Salou. A més, a partir del 10 d’agost i de cara al pròxim curs 2020 - 2021 obren un nou centre a la Vall de l’Arrabassada, on esteu tots convidats!

La Martina Kids&Us
La Martina Kids&Us ofereix tota mena de possibilitats adaptades a les noves tecnologies | La Martina Kids&Us


Comentaris