Torna a cuidar la teva salut i el teu cos amb els entrenaments presencials a Zona Fitness

El gimnàs torrenc compta amb diversos espais adaptats a la nova normalitat per a realitzar les activitats i serveis habituals
Les màquines de la sala de musculació s'han de desinfectar abans i després del seu ús | Àngel Ullate

El gimnàs Zona Fitness Torredembarra va reactivar els seus serveis un cop la regió sanitària del Camp de Tarragona es va trobar a la fase 2 de la desescalada, ho van fer amb més força que mai i complint amb un estricte protocol de desinfecció de cada element comú i amb el límit d'aforament previst per a aquest tipus d'instal·lacions. El gimnàs ha posat a disposició dels clients tot un apartat informatiu en el seu web, on explica les mesures i protocols que s'han de dur a terme a l'hora de fer un entrenament.

La nova normalitat a l'hora de fer entrenaments

Per tal de mantenir les mesures de seguretat i poder oferir la confiança d'unes instal·lacions lliures de Covid-19 s'ha de fer una reserva prèvia a l'hora d'assistir al gimnàs i per entrenar és obligatoris l'ús de mascareta, guants, una tovallola neta que cobreixi tota la màquina, vambes d'ús exclusiu per a l'entrenament al gimnàs i una pistola de desinfectant Sanitol, Asevi o similar autoritzat.

A Zona Fitness compten amb els millors serveis integrals, instal·lacions i equip tècnic a disposició dels seus clients | Àngel Ullate

  • Entrada al gimnàs: Un cop al gimnàs, un instructor va la rebuda a la porta on s'han de canviar les vambes a la recepció de centre abans d'entrar. Un cop canviades les esportives i desinfectades les mans amb el gel facilita l'establiment, es podrà validar el codi QR segons s'hagi fet correctament la reserva.
  • Inici de la sessió: Abans de començar podràs deixar les teves pertinences al vestidor (queda prohibit canviar-se o dutxar-se). Mantingues la distància de seguretat, entrena utilitzant la tovallola i quan acabis desinfecta bé amb el producte el que has utilitzat. 
  • Fi de la sessió: Si s'ha utilitzat material, s'ha de procedir a la desinfecció. Recollireu les pertinences i us dirigireu a la sortida per tornar a canviar-vos les vambes.
Zona Fitness segueix oferint els seus serveis d'activitats i espais d'entrenament per a poder cuidar el teu cos i la teva salut | Àngel Ullate

Un centre de serveis integrals: fitness, musculació, estètica i nutrició

Zona Fitness sempre ha destacat per la seva àmplia oferta d'assessorament en entrenament esportiu i de salut a tots els seus socis. Així doncs, compta amb diverses sales dirigides a la tonificació del cos, serveis d'estètica i depilació, serveis de nutricionistes i, també, realització de massatges relaxants i de recuperació muscular. Un dels pocs gimnasos de la zona que ofereix serveis integrals de culte al cos.

  • Classes dirigides: Zumba, tonificació, ioga i pilates
  • Sales d'entrenament: Cardiovascular i de musculació
  • Serveis d'estètica: neteja de cutis, manicura, pedicura, depilacions - cera i làser-, tractaments facials i corporals, massatge, Osteopatia i Drenatge Limfàtic.
  • Serveis de nutrició: dietes d'aprimament, dietes especials per intoleràncies alimentàries i dietes per rendiment esportiu.
  • Electroestimulació: la tecnologia revolucionaria utilitzada en l’àmbit del fitness i l’estètica corporal

Hem de tenir en compte que el nostre cos prové d'un període de temps de sedentarisme, a causa del confinament, i forçar una activitat física molt marcada sense que sigui progressiva pot resultar en veritables problemes de salut. És per això que és molt important que professionals de l'esport ens assessorin si tenim pensat tornar a treballar el nostre cos de manera activa.

Zona Fitness Torredembarra també compta amb professionals que ofereixen una atenció més personalitzada i adaptada a cada cas i situació, amb un pla esportiu exclusiu. També es pot gaudir d'un entrenador personal que acompanya als clients durant tot el procés.

Es poden fer reserves de classes a través de la seva App, Trainingym disponible per a iPhone i Android. | Àngel Ullate

Control d'aforament i reserves per l'App

Evolucionem cap a un model de fitness en el qual la reserva d'activitats i espais és una evident necessitat. El gimnàs torrenc ha adaptat el seu sistema de reserves de classes d'activitats dirigides o espai per entrenar a la sala de Fitness i valoracions a través de la seva App Trainingym, disponible per a iPhone i Android. Les reserves s'han de fer amb una antelació mínima de 4 hores. Es pot consultar els horaris i les diferents opcions disponibles, a través d'aquest enllaç.

L'objectiu a part de facilitar un registre d'accessos obligatoris per la seguretat i salut dels clients, també ofereix una eina de control de manera automàtica de la productivitat i eficiència dels serveis del gimnàs per tal d'ajudar a guiar en decisions més operatives. 

Els nous horaris del gimnàs són: de dilluns a divendres de 08.00 a 22.00 hores i els dissabtes de 09.30 a 14.00 hores. Podeu posar-vos-hi en contacte a través del telèfon 977 64 56 26, correu electrònic a info@zonafitness.cat.

"Preinscripcions obertes de Cicles Formatius: Un sector amb gran demanda professional!" "Inscripcions obertes pel casal d'estiu més divertit, entre naturalesa i animals"