Imatge del circ Mystike a Tarragona

Mystike - Le Grand Cirque allarga la seva estada a Tarragona

La carpa de Mystike - Le Grand Cirque es quedarà a Tarragona fins al 2 de maig

A menys d'un mes de la seva estrena, la carpa de Mystike - Le Grand Cirque no només resisteix al context de dificultat que està patint la cultura, sinó que a més a més, s'ha consolidat com un gran èxit a la ciutat de Tarragona.

El 25 de març la companyia donava el tret de sortida al seu espectacle, i des de llavors, el públic assistent ha pogut gaudir de la màgia  d'un show ple de llum i color amb la presència d'artistes de tot el món. Envoltat de misticisme, màgia i amb la millor banda sonora,  Mystique - Le Grand Cirque et trasllada a un món alternatiu que no deixa de sorprendre.

Imatge del circ Mystike a Tarragona
La carpa de Mystike - Le Grand Cirque està instal·lada al Parc de la Ciutat | Àngel Ullate

Si encara no has aconseguit la teva entrada, no et preocupis, encara ets a temps. Gràcies a la gran acollida, Mystike - Le Grand Cirque allarga la seva estada a la ciutat de Tarragona i oferirà el seu espectacle fins al 2 de maig. Apropa't a la gran carpa blanca instal·lada al Parc de la Ciutat — Avinguda Santiago Ramon I Cajal, 55B —, i gaudeix d'un show ple de màgia, llum i color.

I no acaba aquí. L'organització del circ ofereix la possibilitat d'aconseguir les teves entrades amb un 25% de descompte addicional els dijous. Només has de fer la compra de manera anticipada a través dels seus  canals digitals i introduir el codi: ESPECTADOR.

Gaudeix d'un dia amb la família, els amics o en soledat visitant la carpa de Mystike - Le Grand Cirque i no perdis l'oportunitat de gaudir d'un espectacle adaptat a totes les edats i que deixarà impressionat.


Conscient de la situació actual i valorant de manera ferm la  seguretat i tranquil·litat dels espectadors, l'organització de Mystike - Le Grand Cirque compta amb una distribució minuciosa, per a la satisfacció i protecció de tots els usuaris. Segons les normatives sanitàries vigents, s'ha reduït l'aforament al 50% i es respecten els espais de separació entre grups / familiars de fins a 6 persones.